Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Webinárium vagy Videó konferencia bármikor bárhonnan

Fuze meeting

Akár a telefonodról is? Igen.

Bizonyára neked is fontos, hogy időt, pénzt és energiát takaríts meg a mindennapi munkád során. Ehhez szeretnék most neked segítséget nyújtani, egy olyan webinárium szoftver bemutatásával, mely gyorsabb kapcsolatfelvételt, illetve kapcsolattartást tesz lehetővé számodra.

Ez a szoftver nem más, mint a Fuze.

Az általam kipróbált programok közül ez a legstabilabban működő. Van egy ingyenes része, és mint a többinél, van fizetős is. Oké, nézzük a részleteket.

A www.fuze.com oldalon töltheted le a szoftvert. Az oldal alján láthatók az árak. Ha maximum három emberrel használjátok, akkor teljesen ingyenes, képernyő megosztással együtt. Ha többen kapcsolódnátok be, akkor már fizetni kell a használatáért. Jobb oldalon található a program menüje, a Download-dal itt tölthető le a szoftver.

Akár telefonról is be tudsz kapcsolódni a konferenciába, illetve: Macintosh, Windows, iPad, iPhone, Android eszközökkel. Tehát van néhány lehetőséged a használatához.

Letelepítés után, ha még nem regisztráltál, akkor meg kell adnod a nevedet, e-mail címedet és egy jelszót. Ha már regisztrálva vagy, akkor a ‘Sign In’ gombbal jelentkezhetsz be. A ‘Join a Meeting‘ gombbal kapcsolódhatsz egy működő webináriumhoz. Ehhez meg kell adnod a nevedet, a Meeting ID-t, amit kaptál, és máris résztvevő vagy.

A bal oldali menüsáv elemei:

Meetings – a lezajlott konferenciákat mutatja, időrendben;

Content – tartalmak: Drag&Drop módon feltölthetsz ide egy fájlt, illetve ki is választhatsz egy feltöltendő fájlt;

Recordings – itt találhatók azok a felvételek, amelyek a konferenciáról készültek.

Nézzük meg, hogy ha egy konferenciát kezdeményezel, hogyan néz ki a felület!

Egy új konferencia indításához kattints alul az ‘Instant Meeting’-re. Felül látható az a szám (Meeting ID), amit meg kell adnod a konferencia többi résztvevőjének: telefonon bediktálhatod, vagy e-mailben, sms-ben elküldheted nekik. Alul be lehet állítani a videót, a hangot és a mikrofont. A középső ikonra kattintva megoszthatsz a többiekkel fájlokat, képernyőképet, jegyzetet stb. Ugyanitt Whiteboard is indítható. A jobb oldalt alul lévő Invite ikonra kattintva meghívhatod egy ismerősödet, az e-mail címe beírásával. A résztvevőkkel kapcsolatban különböző beállításokat tehetsz meg (pl. el lehet őket némítani), illetve chatelni is tudsz velük. A ‘Record Meeting’ piros gombra kattintva pedig elindíthatod a konferenciát. A meeting végén a jobb felső sarokban léphetsz ki, illetve mindenkit kiléptethetsz.

A ‘Schedule Meeting’ gomb megnyomásával időzítheted a videó konferenciát, megadhatod, hogy kiket hívsz meg, milyen ügy kapcsán, illetve, hogy készüljön-e felvétel.

A ‘Join Meeting’-gel egy adott konferenciához kapcsolódhatsz, ehhez viszont szükséged lesz a Meeting ID-ra.

Ez egy a sok videó konferencia program közül, fogok még ajánlani hasonlókat neked. Mivel három résztvevő esetén ingyenes, javaslom, hogy próbáld ki. Nekünk tetszett, remélem neked is fog! Sok hasznos, előremutató és hatékony videó konferenciát kívánunk!

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: