Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Te is feltudod építeni saját online vállalkozásodat, itt a segítség

Online marketing képzés lépésről-lépésre

Sok marketing guru semmi pénzért nem adná át a tudását...

Vannak marketing guruk, akik alapjában véve maguknak őrzik a titkot, hogy hogyan kell belekezdeni egy online üzletbe. A többiek pedig általában csak csepegtetik az információkat az őket követők felé. Vagy egyszerűen nem az alapvető információkkal kezdik, hanem valahol a közepe táján. Megfelelő alapok nélkül viszont csak az értelmetlen munka és a fáradtság lesz a jutalmad.

Online marketing képzés feliratkozás nélkül

Most viszont mindent megkaphatsz az alapoktól kezdve. Speciális online marketing képzést adnunk neked. Elejétől a végéig. Az ötlet generálásától a rendszeres bevételig. Ingyen. Online marketing képzés az alapoktól végig INGYEN? Most IGEN! Ingyen.

(feliratkozás nélkül)

​Ha már túl vagy pár online marketing képzésen akkor is profitálhatsz belőle.

Miért? Mert ha már mindent tudsz, akkor is számos ötletet meríthetsz belőlük. És mert számos tipp és ötlet direktben is elhangzik a videókban. Az ötletek kiemelten fontosak, de néha nem jönnek maguktól. Szükséges, hogy keressük az új gondolatokat. Ha ez nem megy ösztönszerűen, akkor jól jön egy módszer, amivel generálhatunk magunknak üzleti ötleteket.

Persze az ötlet semmit sem ér, ha nem tudjuk kinek segítünk vele. Ezért fontos a piackutatás és annak meghatározása, hogy kinek szól az ajánlatunk. Az online marketing képzésünknek ez piackutatás az alapja.

Ha már van ötleted (több is) és azt is tudod, hogy mit adsz el és kinek, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan tovább? Ekkor következik a terméked kifejlesztése, hiszen ha ugyanazt adod, mint más, akkor miért is vásárolna a vevő tőled?

Tehát az online marketing képzésünk következő fejezete a termékfejlesztés. A legjobb a vevőre szabott termék. Ha megvan a terméked, akkor azt valahogyan a figyelmébe is kell ajánlani a vevőidnek. Ehhez kell egy célcsoportra szabott ajánlat.

Egy ütős ajánlat! És ha még többet szeretnél értékesíteni, akkor automatizmusokat kell beépítened az értékesítési folyamatban. Erre való az értékesítési rendszer. Rendszer nélkül rengeteg korlát marad a cégedben!

Te is szenvedsz a technikai részletek miatt?​

Hogyan állíts össze egy weboldalt? Milyen eszközöket használj? Hogyan írd meg a szövegét?

Sőt! Még a keresőoptimalizálást is meg kellene oldanod? Ebben is segítünk. Tudunk ajánlani ingyenes eszközöket is, amivel nekiláthatsz.

A SEO, azaz a keresőoptimalizálás témájában sem hagyunk magadra. Mint említettem az Online Marketing Képzésünk ingyenes, ezért amit adunk ingyen adjuk, és igyekeztünk ingyenes eszközöket összeszedni neked a megvalósításhoz.

Hogyan készíts hatásos videókat?

Napjainkban leginkább felfutóban a videók vannak. Videó marketing, vírusvideók stb. Megmutatjuk, hogy hogyan kezdj neki a videókészítésnek, milyen hosszú legyen, és hogy egyáltalán milyen legyen.

Kezdd annál a témakörnél, amit a legjobban érdekel, és kérd a csomagot most INGYEN!

Folyamatosan töltjük fel az anyagokat, így előfordulhat, hogy egy anyag csak később lesz elérhető, de megéri megvárni. Sőt, ahogy a marketing változik, mi is érkezünk a frissebbnél frissebb videókkal.

Az online marketing képzés anyagunk mellett rögtön hozzáférsz további hasznos eszközhöz és rendszeresen értesítünk (ne felejts el jelentkezni az értesítőre) a megjelenő újdonságokról is.

(feliratkozás nélkül)

Hasznos? Kérjük oszd meg ismerőseiddel:

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply