Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Hogy a copy paste valóban a legrövidebb út legyen a szöveg beillesztésekor!

Hányszor jártál már úgy, hogy nagyon siettél, és örültél, mert a szöveged kész volt, csak be kellett illesztened a megfelelő helyre a weboldaladon. CTRL C, CTRL V vagy a jobb egérfül funkciójának használatával.

És, püff… a szöveged egyszerűen szétesett, aztán sokkal több időbe került, hogy az eredeti formázási utasításokat likvidáld a szövegedből, mint ha megírtál volna egy újabb cikket. Ez őrjítő! Saját tapasztalatból tudom.

Ha ránk hallgatsz, illetve használod azt a két eszközt, mely erre a problémára kínál megoldást, a folyamat tényleg pofon egyszerűvé válik, és te élvezheted a gyorsan és jól elvégzett munka örömét.

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

A két beragadt formázást kinyíró „csodafegyver”

PureText

Egy általunk régebben használt, jól bevált és egyszerűen működő eszköz ahhoz, ha bármikor egy weboldalról, bármilyen dokumentumból, súgóból, stb. másolt szöveg megszabaduljon a nem kívánatos formázási módoktól, mi elsősorban a PuerTex-tet használtuk.

A PureText végtelenül egyszerű: csak másolj vagy vágd ki, amit a vágólapra szeretnél, kattints a PureText tálca ikonra, majd illeszd be bármely alkalmazásba a szöveget. De, ha még ennél is gyorsabb megoldást szeretnél: állíts be egy gyorsbillentyűzet kombinációt. A beillesztett szöveg tiszta lesz, és minden formázástól mentes lesz.

Clippboardfusion

A Clippboardfusion már sokkal komplexebb eszköz főleg, ha a fizetős verzióját használjuk. A folyamat itt is végtelenül egyszerű, azonban, amivel ez a rendszer többet tud a vágólap szöveg formázásának eltávolítása mellett, hogy vele a vágólap szövegének cseréjét vagy nagy teljesítményű makrók futtatását is elvégezheted!

Többféle lehetőséget tudsz tárolni egyszerre a rendszerében, tehát ebben is többet tud az előző eszköznél, továbbá a vágólapot más számítógépekkel és mobileszközökkel is szinkronizálhatod.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: