Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Crankwheel – képernyőmegosztás

Mikor és hogyan menthet meg téged a crankwheel, akár percek alatt?

Az internet korlátlan lehetőségeket biztosít arra, hogy otthon végezzük el számos feladatunkat. De mi történik akkor, ha valamivel elakadunk, és ott kuksolunk egyedül, és senkinek nem tudjuk megmutatni, hogy mi is a problémánk akár a gépünkkel, akár a feladattal, amiben éppen elakadtunk. erre kínál megoldást a crankwheel programja.

Add vistag
crankwheel

Egy képernyőmegosztás akár „életeket menthet”, de legalábbis visszaadhatja az életkedvedet

Ez a hasznos bővítmény a google chrome-ot használók életét tudja megkönnyíteni. Miután a bővítményt feltelepítettük a gépünkre, (ezt is jó lenne leírni, de nem tudom, hogyan kell!!!) és épp bajba kerültünk, mert elakadtunk, és szeretnénk, ha valaki anélkül tudna rápillantani a gépünkre, hogy nekünk ezért fel kellene vennünk a fenekünket, elhagyni a lakás, vezetni egy jót, és… és… és…

Csiribi-csiribá - volt gond, nincs gond!

Szóval, ehelyett kattintsunk rá a kis sárga ikonra, és a képernyőnk jobb oldalán megjelenő lehetőségek közül válasszuk ki, melyik megoldást szeretnénk: egy fület, egy ablakot, vagy egy teljes képernyőt szeretnénk megmutatni a megmentőnknek.

Add vistag
crankwheel

A megosztó linket akár telefonon, e-mailen, messengeren, bármilyen módon el tudjuk küldeni, gyorsan és biztonságosan a rendszer segítségével. Ahogy a partnerünk megkapja tőlünk a linket, azonnal láthatóvá is válik számára a felület, melyet megosztottam vele.

Innentől kezdve hátradőlhetünk, mert a segítség akár több ezer kilométerről is úgy működik, mint ha ott ülne mellettünk az illető.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: