• You are here:
  • Home »

Szolgáltatásaink

drag&drop

Weboldal készítési csomagjaink

Felmerült már benned ez a gondolat: "Nem akarok weboldalkészítéssel foglalkozni. Inkább csinálja más, én azzal szeretnék foglalkozni, amihez értek." Mi azt szeretnénk, hogy ne csak egy sima weboldalad legyen, hanem olyan, ami vevőket hoz.


Marketing eszközök különóra

Marketing különóra ahol az aktuális problémádon dolgozunk!

Előfordult már veled, amikor ültél a gép előtt és nem tudtál tovább haladni, mert hiányzott valami a továbbhaladáshoz? A különórán felteheted a kérdéseid és mi megoldást keresünk rá.

Egy óra, ahol csak veled foglalkozunk.


Online marketing mentor program

Te is képes vagy megvalósítani és mi támogatunk!

Mondd csak, te is el szoktál gondolkodni azon, miért van az, hogy végig olvastál és hallgattál számos oktatóanyagot, de mégsem sikerült eredményesen megvalósítanod?

Mit szólnál, ha melléd állnánk és segítenénk a megvalósításban? 


marketing kampány kivitelezés

Gondold végig: Van elegendő időd a marketing kampányaidra?

Szeretnéd, ha megcsinálnánk helyetted? A marketing kommunikáció egy átfogó feladat, ami nem biztos, hogy az életedbe belefér. Teljesen igazad van, hogy nem veszel a nyakadba még több feladatot, amikor ezt ki is szervezheted. Kattints a gombra és nézd meg mit ajánlunk.


Értékesítés jutalékért

Mit szólnál, ha eladnánk a terméked?

Szeretnél az internetről vevőket, de nincs időd foglalkozni vele? Eleged van, hogy neked kell foglalkoznod az online marketinggel is? Egy újabb szükséges feladat, ami rád vár.

Mit szólnál, ha mi megcsinálnánk helyetted?