Újdonság: Van eladó terméked vagy szolgáltatásod?

Kiváló terméked van? Egyedülálló, és kiváló a szolgáltatásod? Csak épp az a gondod, hogy nem tudsz belőle elegendőt eladni?

Erre találtuk ki az új szolgáltatásunkat: Megcsináljuk az értékesítési rendszert helyetted és el is adjuk a terméked vagy szolgáltatásod. Ha van egy jó terméked, különleges szolgáltatásod, és elégedetlen vagy a bevételeddel, megnézzük, hogy mit hozhatunk ki belőle.

Miért jó neked?

Nem kell vesződnöd a weboldallal

Megszabadulhatsz a tehertől, hogy neked kell felépítened egy weboldalt, ráadásul még a keresőoptimalizálást is megcsináljuk helyetted.

Nem a te gondod lesz a webszöveg megírása

A szövegírás helyett a saját dolgaiddal foglalkozhatsz, nem kell a szövegírással sem törődnöd.

Nem kell megírnod a hirdetéseidet

Hogy kell hirdetni az adwords, facebook felületein? Ha komolyan szeretnéd tudni, keress minket, vagy bízd ránk. Majd mi hirdetünk helyetted.

Nem lesz dolgod a hírlevélküldő beállításával

Gondot okozott, hogy írd meg a hírleveleidet? Vagy a hírlevélküldő üzemeltetése volt a gond? Megírjuk, beállítjuk helyetted.

Nem lesz gondod a teszteléssel

Vajon melyik címsor változat a jobb? Ne foglalkozz vele majd mi kiderítjük.

Nem kell nyűglődnöd a rendszer összeállításával sem

Az értékesítési rendszert összerakjuk, megkímélünk az online értékesítés nehézségeitől.

Ez jól hangzik - gondolhatod magadban - de miért éri ez meg nektek? Miért dolgoztok?

Egyszerű a válasz: jutalékért.

Csak olyan termékkel tudunk foglalkozni, amivel mi magunk is egyet tudunk érteni. Ezért például biztosan nem vállaljuk olyan termék vagy szolgáltatás értékesítését, ami az egészséget károsítja, vagy a jó ízlés határát átlépi.

A másik fontos dolog, hogy akkor tudjuk értékesíteni a terméked, ha az ára minimum 10.000 Ft, és ebből minimálisan 30% jutalékot rá tudsz szánni arra, hogy sokkal többet adj el a segítségünkkel, mint eddig bármikor.

Értékesítés jutalékért

Érdekel, hogy eladjuk a terméked/szolgáltatásod?

A kérdőív kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot. Megvizsgáljuk a lehetőségeket (piac, ajánlat, árak, csomagok stb.), és megbeszéljük a részleteket. Ennek során egyeztetünk veled email-ben, hogy tudunk-e segíteni, és ekkor pontosítjuk majd az együttműködéshez szükséges feltételeket is.

Pozitív elbírálás esetén ezután szerződést kötünk és indulhat a munka. Ez azt jelenti, hogy optimális esetben a szerződés aláírása után, néhány napon belül már meg is kezdjük a terméked vagy szolgáltatásod értékesítését. Töltsd ki a kérdőívet, csak nyerhetsz rajta!

Jelentkezéshez töltsd ki a kérdőívünket, hogy többet tudjunk meg termékedről/szolgáltatásodról.

Kattints most a "Jelentkezem" gombra!


Ismersz valakit az ismerőseid közül, aki termékeket értékesít vagy szolgáltatása van?
Kérjük oszd meg velük ezt a lehetőséget: