Te is tudod, hogy nélkülözhetetlen, de nagyon nincs kedved foglalkozni vele

Szeretnél mosolyogva túllenni a marketing feladataidon?

Mit szólnál, ha fognánk a kezed és Veled együtt csinálnánk meg?

Te is szembesültél a következő nehézségekkel?

Nem tudom mit kell csinálnom,

annyira ismeretlen világ számomra ez az online marketing.

Már többször neki futottam,

de nem tudtam időt szakítani rá.

Nincs senki mellettem,

aki tudna segíteni és nincs arra időm, hogy oktatóanyagokat olvasgassak.

Rendszeresen vannak pontok,

ahol elakadok és nincs kihez fordulnom.

Már kértem segítséget,

de csalódtam.

Ha jobban bele gondolok,

én nem is akarok érteni a weblapszerkesztéshez, hirdetések elkészítéséhez, azzal szeretnék foglalkozni, amihez értek.

Előfordult már, hogy úgy érezted, hogy inkább hagyod ezt a "netes" dolgot...

pénzkereset

Egyre többen vásárolnak az interneten, ezért ha figyelmen kívül hagyod, lemaradsz és a konkurencia beelőz. Csökkenni fognak a bevételeid. Mindez csak idő kérdése, ha nem teszel valamit.

Csak nézz körül, ma már szinte mindenki okostelefont használ, és igen, ezekről bármikor tudnak böngészni és akár vásárolni is.

Rövid idő kérdése, hogy a versenytársaid rácsapjanak a webes értékesítésre (ha még nem tették meg). Te meddig fogod még halogatni a saját online értékesítést?

A figyelmedet szeretnénk felhívni, hogy évről-évre egyre magasabb lesz az internetes értékesítésekből befolyó bevétel. Ugye ebből te sem szeretnél kimaradni?

Ne add fel! Ne maradj ki! Segítünk megvalósítani!

​De nem csak egyszerűen segítünk, ott vagyunk veled. Ez nem azt jelenti, hogy rendszeresen találkoznunk kellene, hanem azt, hogy kihasználjuk korunk vívmányait és rendszeresen, akár napi szinten tartjuk veled a kapcsolatot. És hogy mi mindenben segítünk?

  • Segítünk ötletelni, ha nincs ötleted
  • Hogyan készíts népszerű tartalmakat a Facebookon?
  • Milyen blogbejegyzést írj, amit még a google is kedvel?
  • Hogyan állj neki a tervezésnek, megvalósításnak?
  • Hogyan lásd át a teljes folyamatot (Ehhez adunk egy tervrajzot is és együtt tervezzük meg veled a cégedet ill. a marketingjét)?
  • Hogyan hírlevelezz és mit írj a hírleveleidben?
  • Van már terméklétrád? Ebben is segítünk!
  • Kezdő kérdéseid vannak? Megválaszoljuk :)
  • Bonyolult kérdéseid vannak? Együtt megkeressük rá a megoldást!

Milyen eszközöket használunk? Csak könnyen használhatót!

trello listák

Akkor az eszközökről bővebben: Kapsz egy tervrajzot, amiben a minden fontos pont szerepel, amit rendbe kell tenni a sikeredhez. Ezt a tervrajzot egy Google táblázatban adjuk. A program szenzációs, nagyon sok mindent tud és INGYENES a használata. Nagyon gyorsan és könnyen meg tudod tanulni a használatát, mert pofonegyszerű. De ne aggódj, ebben is segítünk.

Sőt a Google táblázat tud magyarul, ennek az előnyeit ugye nem kell részleteznem. A tervrajzban mindent átbeszélünk veled, hogy teljes képed legyen arról, hogy mit is kellene tenned a sikerhez.

Ja igen, Androidra és Iphone-ra is elérhető! Vagyis bárhová magaddal viheted, hozzáfűzhetsz vagy gondolkodhatsz a megoldásokon.  

De ez még nem minden, hiszen kommunikálnunk is kell valahogy!

voxer

Hogyan? Szóban és írásban! Erre is van egy ragyogó megoldás, amiben ráadásul egy helyen működik mind a kettő. Megteheted például hogy szóban felteszel egy kérdést, és a következőt írásban. Mi is tudunk válaszolni neked szóban is és írásban is. Mindezt egy programon belül.

Nem kell időpontot egyeztetni, sem mindenkinek gépnél lenni, mert a program a hangüzeneteket is tárolja, és így akkor hallgatja meg a címzett, amikor ideális a körülmény a figyelmes meghallgatáshoz és a válaszadáshoz is.

A program szintén INGYENES és weben illetve mobil applikációban is elérhető. Ez pedig a Voxer. 

FONTOS! Mindkét szoftverben, programban a kommunikációs csatorna csak a mi csatornánk lesz Veled. A tiéd és a miénk. Ezért sem illetéktelen, sem idegen személy nem fér hozzá, nem láthatja. Teljes nyugalommal leírhatsz nekünk bármilyen kérdést, rajtunk kívül senki más nem lesz a csoportban. Így tényleg bármilyen kérdést feltehetsz. 

Nézd meg mit írnak azok, akikkel már megcsináltuk

Baranyi Anett

"A fő célom az új oldallal a magasabb látogatottság és persze a salsa művelők táborának növelése volt. Ehhez szükséges volt egy modern, átlátható, könnyen kezelhető felületre.

A weboldalon keresztül többféle célcsoportot tudunk személyesen megszólítani, illetve online értékesítjük a oktató dvd-ket is. Az új honlap elkészülése után elmondhatom, hogy dinamikus növekedést tapasztaltunk. Egyre többen jöttek az óráinkra és egy-egy esemény hirdetése illetve a jelentkezések adminisztrációja is gyorsabban, könnyebben, gördülékenyebben működött.

Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének hatékonyan új csatornán is kommunikálni és fontos számukra eredményesség."

Baranyi Anett
Dolce-Dance Tánciskola
http://dolce-dance.com

"Az online ismertségem és elismertségem növelése volt a célom. Eredmények? Feliratkozókat és konkrét megrendelések szereztem. Ha ezt egyedül kellett volna elkészítenem, sokkal-sokkal több időbe telt volna. Mindenkinek ajánlom, akinek fontos a bizalom építő és bizalom gerjesztő online jelenlét, illetve azoknak is, akiknek a személyes márka építéséhez elengedhetetlenül szükséges a világhálón (is) jelen lenniük. Márpedig az online jelenlét ma már nélkülözhetetlen."

Szőke Tamás
ügyvezető
http://szoketamas.hu
Szőke Tamás
Tudja Erika

"Németországban dolgoztam betegápolóként amikor 2009-ben egy hirtelen ötlettől vezérelve elindítottam a vállalkozásomat. Elektromosan működő betegágyakat szerettem volna eladni a magyar betegeknek.Először újságokban hirdettem, de nagyon drága volt és alig-alig jöttek érdeklődők. Be kellett látnom hogy manapság a legtöbb ember az interneten keresi a megoldást a problémáira.

Ekkor ajánlotta egy ismerősom Attilát, akinek örök hálával tartozom. Az első lépésektől ellátott tanácsokkal, ötletekkel, és elkészítette a honlapomat. Ez volt életem eddigi legjobb befektetése. Sehol máshol nem hirdetek, és az eredmények bőven túlszárnyalják a kezdeti legmerészebb elképzeléseimet és mindezt minimális anyagi ráfordítással."

Tudja Erika
Használt betegágyak
http://betegagy.com

"Elképzeléseinkkel gyorsan tudtak azonosulni, kreatív ötleteikkel tovább segítették az oldal megfelelő fejlődését. A későbbi bővítéseknél korrekt és kreatív szerepet vállaltak, mindezt a piacon ár-érték arányban a legkedvezőbben.

Nagyon ötletes és hasznos rendszert tudtak a weboldal mögé állítani, többek között ezáltal mérhetővé tették számomra az internetes felületen történő megkereséseseket, így segítve a további fejlesztések irányát. Minden kérdésünkre, felvetésünkre gyors, pontos és hasznos tájékoztatást adtak.

Mindenkinek csak ajánlani tudom aki ilyen fajta befektetésben és fejlesztésben gondolkodik vállalkozásának felfuttatásához, megéri! Sok sikert és további eredményes projekteket kívánok!"

Szabó Krisztián
ügyvezető
http://kornyezetellenorzokft.hu
Szabó Krisztián

Mit szólnál, ha melléd állnánk és segítenénk neked?

Ha akarod és haladni szeretnél, akkor veled leszünk. Bekapcsolódunk a cégedbe és segítséget nyújtunk az online marketing világában.

Csináljuk Együtt! Egy egyórás vagy kétórás marketintanácsadás áráért, egész hónapban a rendelkezésedre állunk a válaszainkkal! 

Korlátlan - 60 000 Ft/hó (áfamentes)

Ebben a csomagban ugyanúgy bármit kérdezhetsz az online marketinggel kapcsolatban, mint a kisebb csomagban, de itt nincs időkorlát. Kvázi korlát nélkül segítünk. Nem nézzük még körülbelül sem, hogy mennyi kérdésed van és arra milyen hosszúak a válaszok. Időkorlát nélkül a vállalkozásod szolgálatában! Az eszközök ugyanazok, de a segítségünk időben korlátlan! 

BÓNUSZ: Már az első hónapban megkapod az Értékesítési csomagot, ami pluszban segít neked, hogy felépítsd a saját értékesítési rendszereidet. Az értékesítési rendszerek értéke 19.900 Ft, amit neked most ajándékba adunk a csomaghoz.

BÓNUSZ: Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogyan tudsz honlapodon a lehető legeredményesebben értékesíteni? Kiderítjük, hogy mi történik a honlapodon, hova kattintanak a látogatóid, milyen részeket tartanak fontosnak. Az honlap audit értéke 9.900 Ft, amit neked most ajándékba adunk ehhez a csomaghoz.

Havi  120 perc - 30 000 Ft/hó (áfamentes)

Nem fogjuk stopperrel mérni az időt, de azért nagyjából tartjuk a 120 perces határt. Ezért cserébe bármit kérdezhetsz, akár alapdolgokat is, de akár együtt is ötletelünk veled, ha épp arra van szükséged.

Mi tartozik bele a 120 percbe? Az az időtartam, amíg mi foglalkozunk a kérdéseddel és válaszolunk. Azaz a te kérdésed ideje nem, csak a válaszadás, ami a mi dolgunk. Például: hangüzenet formájában üzenünk neked, választ vagy ötletet írunk a terv táblázatodba, kérdésekkel segítünk a továbbhaladásban és így tovább. Segíteni szeretnénk, ezért alkottuk meg ezt a programot a számodra! Jelentkezz most:

Gyarmati Attila

Értéket adni egy adott problémával küzdő ember számára. Igen, az online marketingben ez is benne van. Minden vállalkozásnak van egy olyan értéke, amivel jobbá teheti az emberek életét, én ezt keresem a cégekben. Az álmom az, hogy a vállalkozások és a vevők is kölcsönösen elégedettek legyenek és egymást támogassák. Folyamatosan kutatom és tesztelem a legújabb online marketing eszközöket, hogy egyre eredményesebb megoldásokat tudjak javasolni a valódi értékek közvetítésére.

Gyarmati Attila