Tudásbázis

Pénzt is szeretnél keresni vagy elég, hogy weboldalad van?

Vállalkozóként téged is érdekel, hogyan növelheted a bevételed a weboldaladon keresztül?

Ugye tudod, hogy ha van is egy weboldalad az nem jelenti azt, hogy dőlni fognak hozzád a vásárlók? Képzeld csak el, hogy holnap reggel, amikor megnyitod a levelezésed sorban állnak a rendelések. Kérdezhetnéd: Lehetséges? Válaszunk...

Nem, ha csak egy sima weboldalad van. Valami több kell! Hogy pontosan mi is ez a több? Több értékesítési csatorna egy rendszerbe foglalva, ami szállítja a vevőket. Kattints a videóra és nézd meg, hogy mit készítettünk számodra.


Hogyan valósítsd meg ötleteidet?

Szeretnéd, ha ötleteid valóban megvalósulnának?

Veled is előfordulhat, hogy megszületik benned egy ötlet, de kifogásokat keresve útjára engeded. Pár hónap múlva, amikor látod, hogy valaki megvalósította, akkor bántani fog az elszalasztott lehetőség.

Ne hagyd, hogy mások valósítsák meg az álmaid! Itt a lehetőség, hogy élj a megvalósítás lehetőségével.


drag&drop

Hogyan építs fel egy értékesítési gépezetet?

Szeretnéd a legtöbbet kivenni a vállalkozásodból? Mit szólnál, ha több csatornás értékesítési rendszerek szállítanák a vevőidet?

Elkészítettünk neked egy segítséged, ami futószalagon szállítja a vevőket. Nézd meg az áttekintő videót az "Érdekel" gombra kattintva.


Szövegírás előtt

Érdekel, hogy tudod megírni blogbejegyzéseidet gyomorgörcs nélkül, 60 perc alatt?

Ha veled is előfordult már, hogy ültél a gép előtt és semmi nem jutott eszedbe, akkor pontosan tudod, hogy milyen rossz érzés, hogy percről-percre eluralkodik rajtad, hogy ma sem lesz kész a szöveged.

Szeretnél ennek véget vetni? Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az "Érdekel" gombra.