Tudásbázis

Pénzt is szeretnél keresni vagy elég, hogy weboldalad van?

Vállalkozóként téged is érdekel, hogyan növelheted a bevételed a weboldaladon keresztül?

Ugye tudod, hogy ha van is egy weboldalad az nem jelenti azt, hogy dőlni fognak hozzád a vásárlók? Képzeld csak el, hogy holnap reggel, amikor megnyitod a levelezésed sorban állnak a rendelések. Kérdezhetnéd: Lehetséges? Válaszunk...

Nem, ha csak egy sima weboldalad van. Valami több kell! Hogy pontosan mi is ez a több? Több értékesítési csatorna egy rendszerbe foglalva, ami szállítja a vevőket. Kattints a videóra és nézd meg, hogy mit készítettünk számodra.


drag&drop

Hogyan építs fel egy értékesítési gépezetet?

Szeretnéd a legtöbbet kivenni a vállalkozásodból? Mit szólnál, ha több csatornás értékesítési rendszerek szállítanák a vevőidet?

Elkészítettünk neked egy segítséged, ami futószalagon szállítja a vevőket. Nézd meg az áttekintő videót az "Érdekel" gombra kattintva.


Szövegírás előtt

Érdekel, hogy tudod megírni blogbejegyzéseidet gyomorgörcs nélkül, 60 perc alatt?

Ha veled is előfordult már, hogy ültél a gép előtt és semmi nem jutott eszedbe, akkor pontosan tudod, hogy milyen rossz érzés, hogy percről-percre eluralkodik rajtad, hogy ma sem lesz kész a szöveged.

Szeretnél ennek véget vetni? Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az "Érdekel" gombra.