Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Szeretnéd, ha a fontos információd minél több emberhez eljutna?

Értékes tartalmat tudsz nyújtani?
Megosztanád sokakkal…
… és még többekkel?

Van számodra egy újabb hasznos ötletünk: a Social Locker.

A Social Locker egy olyan WordPress kiegészítő, mellyel különböző tartalmakat (szöveget, mp3-at, hanganyagot, videót) oszthatsz meg másokkal: Facebook, Twitter vagy Google+ segítségével. Ismerőseid megosztják ismerőseikkel, ők pedig megosztják az ő barátaikkal.

Látogatókat vonzol ezáltal, hiszen minden egyes megosztással többen ismerik meg, többen értesülnek a bejegyzésről.

Persze ez csak akkor fog működni, ha értékes tartalmat közölsz, hiszen az emberek csak akkor osztják meg szívesen ismerőseikkel, ha azt valóban fontosnak vagy érdekesnek tartják. Adj a célpiacodnak értéket, hasznos információt! Legyél érdekes, nyújts új és hasznos tudnivalókat számukra!

A kiegészítő letölthető a https://wordpress.org/plugins/social-locker/ oldalról, vagy a WordPress felületen a Bővítményeknél tudod hozzáadni, majd testre szabni.
Használata egyszerű, és ha igazán értékes, hasznos tartalmat töltesz fel, akkor biztos lehetsz benne, hogy rövid időn belül megsokszorozódik az oldalad látogatóinak száma.

És ne feledd:
“Számítógéppel sokkal könnyebben oldhatók meg azok a feladatok, amiket nélküle nem is kellene megoldani.” 🙂

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: