Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Sablon, képek, grafika és zene a weboldaladhoz egy helyen. Mint egy szupermarketben.

Ha már gondot okozott valaha is, hogy hogyan alakítsd ki a weboldalad, akkor értékelni fogod ezt a lehetőséget.

Most egy olyan oldalt mutatok meg neked, ahol összeszedhetsz a weboldaladhoz olyan minőségi dolgokat, mint a sablon, grafikai elemek vagy akár egy jó zene valamelyik videódhoz. De ez még nem minden. A slider-ektől kezdve a rövid kódrészleteken át a videókig, 3D-s elemekig nagyon-nagyon sok mindent megtalálsz az oldalon, ami segíthet neked. Tulajdonképpen ez a weboldalépítők egyik Kánaánja: www.themeforest.net

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Előre szeretném leszögezni, hogy itt profi cuccokat találsz, ami nem mind ingyenes. Hiszen ebből élnek. A fizetős anyagokból van pénzük és idejük arra, hogy csináljanak ingyenest is. Az ingyenesek is nagyon minőségiek és ezzel bele is tudsz kóstolni, mennyire jó, amit csinálnak. Ezért azokból is érdemes mazsolázni. Megéri a fáradságot.

De nézzük, hogy mi minden található ezen az oldalon. Az oldal linkjei néha más társoldalakra visznek de ezen ne akadjunk fenn, a böngésző vissza gombjával bármikor visszatérhetünk a kiinduló oldalunkra.

A felső menüsorban, ha ráállsz az egérrel a menü gombjára, akkor buborékban megmutatja – persze csak angolul – hogy mit találsz a menüpontban. Pl. Themeforest – Website Templates

De nézzük pontosan a menüsort:

themeforest – Itt találsz rengeteg sablont és más segédanyagot. WordPress-hez és más CMS-hez egyaránt. De találsz itt HTML, Marketing, CMS, eCommerce, PSD vagy Tumblr témát is. Érdemes böngészni benne.

codecanyon – Jelenleg 11.380 db PHP, JavaScript, ASP.NET, CSS stb. kód érhető el itt. Ha szeretsz kódokkal foglalkozni, akkor azért, ha nem, akkor azért érdemes megnézni a lehetőségeket.

videohive – Videó effektek, zenével, igényesen összerakva. Például most rengeteg 2015-ös újévi zenés animáció van fent. Sok témában lehet keresni és találni jól használható videókat.

audiojungle – Zenék bőséges tárháza, amit saját videóidhoz vagy felvételeidhez is használhatsz. Akár háttérzenének, akár érzelmeket kiváltó zenének, képekhez.

graphicriver – Grafikai elemek a weboldaladhoz, bejegyzéseidhez. Akár csak díszíteni szeretnél egy posztot vagy bejegyzést, akár valamilyen hatást kiváltani az olvasóidból.

photodune – Telis-tele Stock fotóval a weboldaladra. Számos témakörben válogathatsz, mindenféle üzleti és nem üzleti témában.

3docean – 3D hatású grafikák és képek. Hogy feldobd, látványosabbá tedd vele az oldalad, vagy akár az elektronikus kiadványaid, ebook-jaid.

activeden – Rengeteg flash animáció. Például legutóbb egy roulette animációt találtam, ami érdekes volt.

A szűrőkben tudsz szűrni kulcsszavakra, de a baloldalon menüpontokban, és azon belül is témakörökben tudsz keresni. Szerintem elég jó keresője van.
Amikor kiválasztottál pl. egy sablon témát és listázza a rendszer a találatokat, akkor a baloldalon tudsz újabb témakörben keresni, a jobb oldalon a találatok mellett pedig van egy rövid leírás is, hogy mi hogyan működik és mire jó. Nem kis kihívás a lehetőségek ilyen tárházában választani.

Érdemes megnézni, hogy mely sablonokból vásároltak a legtöbben, mert azok általában jobbak, mint a többi. A sablonokat, és persze mindent, amit fejleszteni lehet, folyamatosan fejlesztik, frissítik.

Szinte mindent meg tudsz nézni nagyban (teljes képernyőn) is így ne vásárolhatsz zsákbamacskát. A zenéket is meghallgathatod végig, és amíg a képeken vízjel van, addig az audió fájlokban hangjeleket helyeztek el, amit a vásárláskor, természetesen levesznek róla, kivesznek belőle.

A weboldal sablonokat egy kicsit bővebben is kifejtjük a videóban, mert mutatni könnyebb. Javaslom, hogy nézd meg, sokat segít. Még abban is, hogy a demo-k esetében mit érdemes nézni, mire kell nagyon odafigyelni.

Fontos! Minden hónapban kerülnek új ingyenes dolgok szinte minden menüpontba. Ezt az oldal alján találod meg. Ahhoz, hogy ezt lásd és elérd, be kell regisztrálnod. Enélkül sajnos nem elérhető.

Jó böngészést!

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: