Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Grafika »

Ikonok böngészése, összegyűjtése és kezelése egyszerű felületen

A weboldalak vizuális megjelenése nagyon fontos a látogatói élmény szempontjából. A fotók jelentenek megoldást első körben a vizuális élmény fokozására, azonban nem elhanyagolható az ikonok szerepe sem.

Hiszen, amikor már úgy ítéljük meg, hogy túl sok a fotó, azonban mi mégis irányítani szeretnénk a figyelmet vagy nem csupán az verbális megértésre, hanem a vizualitásra is szeretnénk hatni, jobban tesszük, ha az ikonokhoz nyúlunk.

Az ikonok azonban olyanok, mint a tűsdobozban az apró gombok. Ha nem tartunk közöttük rendet, nagyon sok időbe telik, amíg megkeresgéljük azokat, melyek összetartoznak.

Légy 14000 rendezett ikon boldog tulajdonosa

Egyik funkciója a most bemutatott iconapp.io-nak éppen ez. 14000 ikon között kereshetsz, igaz, hogy csak a fizetős verzióban, de az ingyenes ajánlatban is 500 ikonból válogathatsz! Érdemes beregisztrálni az ingyenes verzióra, mert időközönként promóciókat hirdetnek a fejlesztők, amikor is nagyon kedvező áron juthatsz hozzá a nagyobb csomaghoz.

iconapp

A használatában mindenre gondoltak: különböző kategóriákra szűrhetünk, módosíthatjuk a színeket, a méretet, a formátumot, melyben szeretnénk letölteni őket.

Ha tudod az oldalad színkódjait, akkor azt beillesztve egy adott helyre, ugyanolyan színűek lesznek az ikonjaid, mint az oldalad. Lehetővé teszi az ikonok rendezését, az ikongyűjtemények kezelését és az ikonok keresését címkék hozzáadásával.

iconapp kategóriák

Ha ikonokat szeretnél a weboldaladra, akkor az iconapp.io egy jó választás lehet. Összes projektedet egy helyen kezelheted, egy személyes ikon adatbázist hozhatsz létre.

A legjobb, hogy kategóriákba rendezve találod az ikonokat, így jelentősen gyorsabb ikonokat keresni.

Több hasonló oldal van, de ennek a szolgáltatásai, az egyszerűsége és a gyorsasága mindegyikét felülmúlja.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: