Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Álmodtál már arról, hogy van egy főcímgeneráló varázseszközöd?

Kapaszkodj meg: az álmod megvalósult!

Még a megátalkodott profik (vagy talán ők leginkább?) is kerülhetnek olyan helyzetbe, hogy kimegy a lábuk alól a talaj, elhagyja őket a mázsájuk, akarom mondani múzsájuk, és átmenetileg ott ülnek üres fejjel a monitor előtt, és halkan mormolva átkozzák azt a napot, amikor tartalomfejlesztésre vetemedtek.

Nos.., szóval.., még.., lehet.., hogy nekik is jól jön alkalomadtán ez a kis elmés online eszköz, mellyel nem csupán címsorokat és főcímeket generálhatunk magunknak, de abban is segítségünkre lehet, hogy izgalmas témákat találjunk ki vele, mert a szövegírás nem minden esetben egyszerű műfaj!

Szeretnél a mai magyar sztár contentguruk szintjén címeket adni?

Blogtémák generálása – varázsütésre

Először nézzük, hogyan is működik a témagenerálás. Első lépésként nyilván meg kell adnunk az adott témakört egy vagy két kulcsszóval, melyben mozogni szeretnénk. Egy kattintás… éééés TADAAAAAM, máris ott van 5-6 olyan ötlet javaslat, melyet elolvasva máris nekilódulhat a fantáziánk.

marketing eszközök ötletgenerátor

Ne csináld már! Ez még nem a világvége! Segít az ötletgenerátor!

Címek generálása – pillanatok alatt

A dolog megint végtelenül egyszerű, hiszen választhatsz többféle címsor fajta közül: számozásosat szeretnél: (pl. 10 tipp arra, hogy…) vagy a „Hogyan csináld…” fajta címeket bírod? A „Miért?” kérdéssel indítanál, vagy az ellentmondásokra mennél rá?

A további beállítások már olyan fincsiségeket tartalmaznak, melyeket nem írok le, mert egyszerűen látnod kell, ki kell próbálnod, és lubickolni a kreativitásod medencéjében.. (Ööööö, a szoftver kreativitásának a medencéjében?) Nem! Nem! Azért a végső tartalom kialakításához rád is szükség van, úgyhogy nyugodtan veregesd csak meg a vállad, miután végeztél...

Két hasonló oldalt linkelünk be nektek! Jó szórakozást! De, tényleg!
https://sumo.com/kickass-headline-generator/
https://www.portent.com/tools/title-maker

Szóval: csak válaszd ki a neked tetsző oldalt, és máris ott vannak előtted az ötletek, melyek, ha nem hozzák meg az ihletet, akkor menj el sétálni, vagy nyaralni kicsit, mert akkor már csak ez segíthet rajtad!

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: