Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Ingyenes zenék és effektek, a Youtube hangkönyvtár

Hogyan legyen pikk-pakk ütős zenei aláfestésed a videódhoz? Segít a youtube hangkönyvtára!

Már te is érzékeled, hogyan hódít egyre nagyobb teret az online marketing világában a videók alkalmazása. Ez a folyamat szédületes mértékben felgyorsult, amikor a Google megvásárolta a youtube-ot.

Röviden azt is mondhatnánk, az internet jövője a videó.

Bizonyíték erre, hogy az Insta, mely fénykép megosztó rendszernek indult, ma már 60 mp-re emelte a felületén megosztható videók maximális hosszát, és a másik nagy vetélytárs, a Facebook is egyre magasabbra emelkedik a videó megosztások számát tekintve. Ráadásul itt nem csak az eshet meg, hogy a Facebook lekörözi a youtube-ot, hanem hogy maga a videó fogja teljesen átvenni az uralmat a közösségi oldalon.

Youtube hangkönyvtár videós bemutató

Te hogyan állsz a videós tartalmak készítésével?

A nyilvánossággal már megbarátkoztál, a képi anyag elkészítése egész jól megy, ám a megfelelő aláfestő zene megtalálása, ráadásul úgy, hogy még jogtiszta is legyen, még mindig sok fejtörést okoz és rengeteg idődet viszi el. Sokszor pedig elég lenne csak bizonyos hanghatásokat, effekteket használnod, de ezek keresése aztán tényleg kiveri nálad a biztosítékot.

Oldalunkon számos anyagot találsz magának a videók megszerkesztéséről, de most a zenen elemek és az effektek használatában szeretnénk neked segítséget nyújtani.

youtube hangkönyvtára

A megoldás közelebb van és egyszerűbb, mint gondolnád!

És, természetesen, a bölcs szolgáltató, maga a youtube siet a segítségedre, hogy minél több eszközzel kössön magához az ádáz online marketing harcban, melyet az elsőségért folytat. Az Alkotói Stúdió, egyik remek alkalmazása a Hangkönyvtár használata fogja megoldani számodra az eddig sok fejtörést okozó problémákat.

Azt mondanunk sem kell, hogy az ingyenes zenék és a hangeffektek kiválasztása, kezelése, dokumentálása végtelenül egyszerű folyamat a felületen, hiszen a szolgáltató érdeke, hogy a legelégedettebb légy azzal, amit nyújt neked.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply