Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Képernyő videó készítése Loom segítségével

Előfordult már veled, hogy gyorsan kellett volna egy hosszabb levelet írnod? Tudod, amikor szerettél volna elmagyarázni egy barátodnak valamit. Többször előfordulhat, hogy több email váltás szükséges, mire megértitek egymást. A kommunikációban nagyon könnyű elbeszélni, mert hiányoznak információk vagy csak egyszerűen mást jelent barátodnak a leírt szavak. De van erre egy képernyő videó készítő megoldás, ami segíthet a kommunikációdban. Nézd tovább...

Mi lehet gyorsabb egy email válasznál? Többen szoktak segítséget kérni online marketing, weboldalkészítés témákban, ezért a szövegírás helyett a gyors videó készítést használom. Ha belejössz, akkor sokszor gyorsabb lehet, mint szövegeket gépelni. Ráadásul a megértést is segíti, ha látják ismerőseid, amit mutatni szeretnél. Készítettem egy bemutató videót a Loom használatáról.

Képernyő videó készítése Loom-al:

Loom videó szerkesztő telepítése

A Loom oldalán tudod letölteni a Chrome kiegészítőt, ami a felvételek kezeléséhez fog kelleni. A képre kattintva megnyílik a loom weboldala, ahonnan letöltheted a kiegészítőt. Itt láthatod:

loom képernyővideó chrome kiegészítő

3 felvétel típus

loom felvétel

A Chrome böngésző jobb felső sarkában kattintva lehet kiválasztani a felvétel indítása gombot. A videó rögzítés előtt kiválaszthatod, hogy milyen területeket szeretnél rögzíteni a képernyődön. Lehetőséged van csak webkamerával való rögzítésére is, így videó üzenetet tudsz küldeni ismerőseidnek. A képre kattintva angolul további részleteket találsz a videó rögzítés típusaival kapcsolatban.

loom képernyőfelvétel típusai

Képernyő videók megosztása

Loom segítségével nem csak elkészítheted videóidat, hanem könnyedén megoszthatod. Erre használhatod a közösségi média csatornáit vagy egyszerűen beillesztheted email-be a videód linkjét.

Nagyszerű eszköz csapat munka esetén, hiszen a videó elkészítés után rögtön megosztható a többiekkel az elkészített videód. A videó segítségével a többiek is könnyebben megértik, amit kommunikálni szeretnél. Így kevesebb levélváltásra van szükség (azért ez sem mellékes).

Loom videórögzítő ára

Loom használata ingyenes bizonyos prémium lehetőségek aktiválásáért kérnek megosztást. Ha ismerőseiddel megosztod ezt a nagyszerű eszközt, akkor aktiválódik számodra a prémium lehetőség. Ahhoz, hogy korlátlan felvételt tudj készíteni egy ismerősöd regisztrációja kell (talán nem nagy kérés a loom csapat részéről).

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: