Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

PDF fájlok átalakítása online, és átalakítás PDF-be

A PDF formátum nem véletlenül olyan népszerű, hiszen bárki el tudja olvasni a tartalmát. Ehhez csak egy Adobe Reader-re van szükség, amit könnyen lehet telepíteni. Nem okoz gondot, mint például egy Word dokumentumnál, hogy melyik verzióval készült a dokumentum.

PDF fájlok átalakítása telepített program nélkül

​Ma egy olyan programmal ismertetlek meg, mellyel könnyedén tudsz előállítani PDF fájlt, sőt, több fájlt össze tudsz fűzni, vagy darabolni tudod, és többek között jelszóval is el tudod látni. Teheted mindezt online, a http://www.pdfconvertonline.com/ oldalon.

Az oldal jobb oldalán láthatod, hogy melyek a támogatott formátumok, amikből PDF fájlt tudsz előállítani.Word, Excel, PowePoint, sőt, még html formátumból is tudsz pdf fájlt előállítani. Válaszd a Create PDF fület, majd a “Fájl kiválasztás”-ra kattintva tudod az átalakítani kívánt fájlt kiválasztani. Ezután kattints a “Convert now!”-ra. Amint az átalakítás megtörtént, az “Output file” alatt találod az átalakított fájlod nevét. Kattints rá, ezzel megnyitod a böngészőben, ahonnan azután a pdf-eknél szokásos módon le tudod menteni a számítógépre. Így alakíthatod át tehát a támogatott formátumú fájlokat PDF-re.

​Most válaszd a Convert PDF fület, és a “Fájl kiválasztás” után add meg a fájlt, amit konvertálni szeretnél. Az output fájl típusát kell most kiválasztanod, itt is bőséges a választék a DOCX-től a HTML-en át a PSD-ig. Kiválasztás után jöhet a “Convert now!” A konverzió eredményét most is az “Output file” alatt találod. Kattints rá, ezzel letöltöd a számítógépedre, ahol azután a megfelelő szoftverrel megnyithatod.

pdf tools

PDF fájlok átalakítása mellett még nagyon hasznos lehet még a PDF Tools fül is. Az alábbi műveleteket tudod pdf fájlokkal elvégezni:

  • pdf feldarabolás,
  • pdf-ek egyesítése,
  • jelszóval védetté teheted,
  • vízjelet tudsz beletenni, és
  • el tudod távolítani a jelszót, hogy ne kelljen minden egyes megnyitáskor megadnod.

Remélem, hasznát tudod venni ennek a programnak. Nagy előnye, hogy online használható, nem kell a gépedre telepíteni. Csak a weboldal címét kell megjegyezned, és bármikor alkalmazni tudod, könnyedén tudod megoldani a PDF fájlok átalakításaidat. Ha szeretnél még több hasznos eszközt megismerni, add meg az elérhetőséged, és értesíteni fogunk a következő ismertető megjelenéséről.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: