Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Ingyenes web chat szolgáltatás, program telepítés nélkül

tlk.io

Az egyik legalkalmasabb eszköz bizalom építésre az, ha a weboldalad látogatója közvetlen, feliratkozás nélkül felteheti a kérdését neked. Ehhez nincs szükséged drága, fizetős eszközre, mert létezik ingyen szolgáltatás, amihez nem kell regisztrálnod, sem programot telepítened.

Itt találod ezt az eszközt: https://tlk.io/ ahol létre tudod hozni a saját chat-szobádat. A tlk.io/channel-re kattintva beírod a nevet, amit a saját csatornádnak adni szeretnél, majd rákattintasz a “Join”-ra. Ennyi! Ezzel létre is hoztad a saját web chat csatornádat. 

​A barátaidnak elküldöd a címét, és már csetelhettek is. Ehhez be kell írnod a neved, vagy használhatod a twitter felhasználó fiókodat is belépésre - akkor még a twitter képedet is látni fogják.

Jobb oldalt láthatod, ki van éppen a szobában, a + jelre kattintva meg tudsz hívni másokat az Invite ablakban. Ezt megteheted a twitteren, vagy a copy-ra kattintva kimásolod a linket, és elküldöd a barátaidnak, ismerőseidnek, akiket meg szeretnél hívni.

tlk web chat

​A főoldalon - ahol megadtad a csatornád nevét - lejjebb lapozva, az Embed résznél találod azt a fontos részt, amivel a weboldaladba be tudod illeszteni a chat szobádat. A “Get embed code”-ra kattintva nyílik meg a lehetőség a személyes beállításra. Beírod a csatornád nevét, beállíthatod a méreteket is. Ha a név alatti linkre kattintasz, behelyettesíti a beállított értékeket a kódba (megnyílik a chat szoba is, ezt most bezárhatod). Ezt a kódot másold ki, és illeszd be a weboldaladba.

​Ha WordPress oldalad van, egy plugint tudsz telepíteni, ahol még több beállítás is rendelkezésedre áll.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: