Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Weboldal screenshot készítő

Ma egy olyan eszközt fogok bemutatni, mellyel weboldaladról tudsz készíteni screenshot-ot, egy mini képet, amit azután felhasználhatsz többféle módon. Feltöltheted például a weboldaladra, rákattintásra (a hozzárendelt link hatására) megnyílhat az adott oldal, vagy a képet tudja a látogató nagyobb méretben megnézni.

​Használata nagyon egyszerű: a http://pagepeeker.com/ oldalon a http utáni dobozba gépeld be a weboldal címét, és kattints a Go-ra. egy idő múlva megjelenik az előnézeti kép. Ha már telepítetted a Lightshot-ot, amit egy előző videóban ismertettünk, csak megnyomod a PrtScr gombot. A megjelenő ablakban azután kijelölöd a területet, amit képként le szeretnél menteni. Elláthatod szöveggel, grafikus elemekkel, majd mentsd le a számítógépedre (mindezt részletesen elmagyarázom a “Ha eleged van a magyarázkodásból…” videóban).

Az így készült képet azután fel tudod tölteni a weboldaladra.

​Apróságnak tűnhet, de megkönnyítheti a munkádat, remélem, hasznosnak találtad. Szeretnél értesítést kapni, ha újabb marketing eszközt mutatunk be? Iratkozz fel, és garantáltan nem fogsz semmiről lemaradni.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: