Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Optimalizáld WordPress honlapodat egyszerűen és gyorsan!

Optimizely

A WordPress alapú oldalak legnagyobb előnye a rugalmasság, amit marketinges szempontból remekül kiaknázhatunk – kiváltképp akkor, ha bölcsen választjuk meg, milyen bővítményeket telepítünk.

Az optimalizáció rendkívül fontos bármely weboldal esetében, a WordPress csak annyiban más, hogy egyszerűbbé teszi ezt. Amihez más esetben szakértők munkája kellene, a WordPressnél sokszor megoldhatjuk egy bővítmény értő használatával. Erre ad lehetőséget a WP Plugin Directory oldaláról elérhető Marketing Optimizer is.
marketing-optimizer
A bővítményt, vagy ha úgy tetszik, plugint telepíthetjük az oldalról letöltve és a szerveren található WP rendszer plugin könyvtárába másolva, vagy akár a rendszeren belül, a bővítmények menüben rákeresve és közvetlenül letöltve is.

Miért érdemes letölteni?

Bárki, aki online marketinggel foglalkozik, tudja, mekkora jelentősége van az optimalizációnak, illetve a megfelelő adatbázisok felállításának és elemzésének. A Marketing Optimizer arra ad lehetőséget, hogy optimalizált űrlapokat hozzunk létre, A/B teszteket végezzünk oldalainkkal, így kiderítve, melyek működnek jobban, és követi a konverziókat is.

Az eszköz kezelése egyszerű, bár kiismerése időigényes lehet. Az űrlapok létrehozása néhány kattintással és a szükséges adatok megadásával megoldható, az adatok áttekintésére pedig remek, letisztult táblázatokat kapunk, sokkal több mutatóval, mint az alap WP motor esetében. Az Optimizer segítségével külön landing page-eket, vagyis érkezőoldalakat is készíthetünk, tesztelhetünk és követhetünk, ami rendkívül értékes tulajdonság. Ezekhez előre gyártott témák közül választhatunk, amelyek korábban tesztelt és jól működő sémákra épülnek.

Tetszett az eszköz? Letöltötted és bevált? Ha további hasznos eszközökkel is szeretnéd gyarapítani online marketinges tárházadat, maradj velünk, kövesd bejegyzéseinket, és segítünk neked hatékonyabb, egyszerűbb és gyorsabb munkát végezni az optimalizációval és eléréssel! Iratkozz fel hírlevelünkre és ne maradj le!

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: