Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Néhány egyszerű eszköz, és máris hatékonyabban dolgozhatsz…

Neked hogy néz ki egy átlagos munkanapon az asztalod? Persze a virtuálisra gondolunk: megnyitott böngészőfülek tucatjai, jegyzettömbbe legépelt jegyzetek, Wordben megkezdett írások? Segítünk egyszerűsíteni és hatékonyabbá tenni életedet néhány eszközzel.

A legtöbb marketinges napjai igen zsúfoltak – rengeteg információ áramlik be személyes beszélgetések, találkozók alkalmával, e-mailben, miközben szakmai oldalakat böngészünk, ötletekre vadászunk, s a már meglévőeket próbáljuk lejegyzetelni. A káosz viszont a hatékonyság rovására meg.

​Nos, pont ilyen esetekben segíthetnek neked az alábbi eszközök, hogy jobban megszervezhesd a munkádat…

​Kezdjük is mindjárt a már emlegetett böngészőfülekkel. Ha őszinték akarunk lenni, valószínűleg bevalljuk magunknak, hogy a legtöbben általában egy-két tucat fület tartunk megnyitva olyan – a legtöbb esetben valóban – érdekes tartalommal, amelyet aztán soha többé nem látogatunk meg. Mivel kaotikusan tároljuk őket, egyszerűen nem jutunk el odáig, hogy elfogyasszuk a tartalmat, majd elfeledkezünk róla, s a helyét más veszi át.

​A Pocket abban segít nekünk, hogy az ilyen tartalmakat elmenthessük későbbi offline fogyasztásra. Nem kell a böngészőben tárolnunk mindent, egyszerűen elmenthetjük a tabokat a segítségével, és a blogposztokat, cikkeket, tanulmányokat akkor olvashatjuk el, amikor éppen időnk van rá – anélkül, hogy elveszítenénk őket, elfeledkeznénk róluk.

Ha feladatokról, projektekről van szó, akkor sem kerül el minket a káosz – sokszor temetnek úgy el a feladatok, hogy már ki se látunk alóluk, amiből aztán természetesen az következik, hogy valamit biztosan elfelejtünk.

A Wunderlist használatával egyszerűen tarthatjuk számon minden nap a teendőinket.Kategorizálhatjuk őket, listákat készíthetünk, fontosság szerint osztályozhatunk, mindezzel sokszorta hatékonyabb téve magunkat. A szolgáltatás ingyenesen használható és rengeteg különféle funkciót kínál fel, ráadásul igen egyszerűen kezelhető, megszokható felülettel bír, ezért legalábbis azt ajánljuk, hogy próbáld ki mihamarabb.

A beérkező hírekről szólva pedig... Talán az RSS veszített már fényéből valamit az elmúlt években, s a helyét részben átvették a közösségi oldalak, mint híraggregátorok, RSS-csatornákon még mindig rendezettebben kezelhetjük az olvasnivalókat.

Éppen ezért ajánlott a Feedly kipróbálása. Az alkalmazás egy minimalista, igen tetszetős felhasználói felületen ad lehetőséget arra, hogy összerendezzük minden forrásunkat, hogy a későbbiekre olvasnivalókat mentsünk el, értesítéseket állítsunk be, és így ne maradjunk le semmiről.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply