Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Íme egy gyors tipp amivel több Like-ot tudsz szerezni a Facebookon

Gyorsan közeledve a 3k megosztásokhoz, Scott Ayres bejegyzése nem elvetendő. A többi bejegyzésekhez hasonlóan, a “Hogyan legyen több Like-od a Facebookon?” sikerre futott. Ez a bejegyzés is tartalmazz a titkos adalékból egy olyan részt ami biztosan kellemessé teszi az olvasást.

A Látvány Fegyverét használja fel

Az infografikával készített írásokat ( a jókat legalábbis) sokan megosztják, mivel az embereknek jobban megfelel egy képgazdag írás egy hosszabb szöveg ellenében.

A vonzó, szakmailag rendben lévő infografika amit ebben a példában is láthatunk nagy löketet ad  a rengeteg írások sorában, és nagyobb figyelmet is kap a Facebookon.

Infografika

Annak ellenére, hogy az infografikának nagy sikere van, nem minden esetben lesz népszerű. Akkor mi is a különbség az előbb mutatott és más kevésbé sikeres infografika között?

Ebben az esetben maga a Facebook nyújt segítséget. Sokan érdekeltek, hogy minél többen kövessék őket Facebookon.

Bár igaz, hogy az ismeretségi körre alapozott témák nagy népszerűséget hozhatnak, ebben az esetben a jó design hozta meg a sikert a PostPlanner-nek.

Gyors áttekintést garantál

Senki sem szereti vesztegetni az idejét. “Be kell fejeznünk a videónk megtekintését, az Isten szerelmére!” A gyors kifejezés használata ebben az esetben arra utal, hogy nem kell az olvasónak majd sokat lefele görgetnie az oldalt, hogy befejezze a szöveget.

A gyors kifejezés összekapcsolása a több Facebook like-al egy nyerő páros lesz. Nemcsak az marad meg az olvasóban, hogy valami hasznosat tanul, hanem az is, hogy nem vesz el sok időt.

Akarsz e egy részt ebből a titkos adalékból?

Hogyan tudod biztosítani az olvasót arról, hogy nem kell majd több tucatnyi fölösleges anyagon átrágnia magát ahhoz hogy megkapja a megoldást amit ígérsz a címedben?

Ugrás a sorozat következő részéhez

Ugrás a sorozat első részhez

Forrás: The Secret Sauce That Made These 7 Blog Posts Go Viral
Kép forrás: Here’s a Quick Way to Get More Likes on Your Facebook Page

Blogbejegyzés írás gyomorgörcs nélkül

Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az ‘Érdekel’ gombra.

Érdekel

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: