Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Színpszichológia a Marketingben

Színek a marketingben

A CoSchedule megállapította ″Az elmúlt években ez a bejegyzés fokozatosan nőtt, ami a megosztásokat és látogatottságot illeti, azt eredményezve, hogy a második legkeresetebb eredmény lett a színpszichológia marketing kifejezés keresésénél. Ez azt jelenti, hogy egy adott pontnál a lendület felível. A Pineterest közösségi oldalon a CoSchedule weboldal nézettsége exponenciálisan emelkedik ennek a bejegyzésnek köszönhetően

Szín útmutató

Összefűz ötleteket, hogy új témák születhessenek

Ez a témakör sikeresen kombinálja a színelméletet a pszichológiával és marketinggel – 3 témakör amit ritkán látsz együtt.

Az eredmény egy nagyon kimagasló bejegyzés nagyon jó gyakorlati tanácsokkal, ideális azok számára akik azon töprengenek, hogy ″milyen színeket használjak?″

A pszichológia bevitele remek ötlet, mivel az olvasók előnyben részesítik az olyan írásokat ahol tudományos háttér jelen, ami jobb eredményeket biztosít.

Színek a marketingben

Mélyen a részletekbe hatol

Maga a cím nem árul el sokat, sok megosztó ezt a cikket tekinti egy viszonyítási pontnak ami színpszichológia és a marketing viszonyáról ír. Egy közismert téma esetén a színpszichológia sok értéket adhat a szövegnek.

Természetesen a egy bejegyzésnek értékes információkat is kell tartalmaznia, nem elég a színekkel jól “játszani”.

Érdekel valami ebből a titkos adalékból?

  • Milyen kevésbé használt társításokat tudnál használni a blogodban?
  • Milyen  problémák merülnének fel, és hogyan tudnád megoldani ezeket?

Ugrás a sorozat következő részéhez

Ugrás a sorozat első részhez

Forrás: The Secret Sauce That Made These 7 Blog Posts Go Viral
Színpszichológia cikk: Color Psychology In Marketing: The Complete Guide
Színpszichológia (magyar cikk): Színpszichológia

Blogbejegyzés írás gyomorgörcs nélkül

Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az ‘Érdekel’ gombra.

Érdekel

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: