Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Tudj meg mindent a videód nézőiről vooPlayer-el

Hogyan fokozhatnád a videó marketinged hatékonyságát?

A marketingben az egyik legfontosabb információ az eszközök hatékonysága, ezért kulcs fontosságú azok mérése. Nincs ez másként a marketing célzatú videóid esetében sem.
Nem csak azt jó tudni, hogy hányan nézték meg a videót, az is kincset ér, ha.. de inkább kezdjük az elején:

Ezzel a hatékony videó marketing eszközzel felturbózott videóidat be tudod illeszteni az oldaladba, függetlenül attól, hogy wordpress, joomla, drupal, vagy sima html oldalad van.
A lényege az, hogy a szoftver folyamatosan analizálja a videó nézőit:

 • meddig nézte meg a látogató a videót
 • hol lépett ki a videó nézéséből

Alkalmazhatsz split-tesztet, hogy megtudd, melyik videód teljesít jobban. És ami nagyon durva, mert marketing szempontból megsokszorozza egy videó hatékonyságát, különböző akciókat tudsz beépíteni a videóba.

Vegyük sorra, hogy mi mindent tudsz a vooPlayer segítségével beépíteni a videódba.

 1. a Social lock segítségével egy izgalmas résznél betehetsz egy ablakot, melyen a néző megoszthatja a videót. Ha jól választod meg a pillanatot, nagy eséllyel meg is fogják osztani, mert csak megosztás után nézhetik tovább a videót
 2. beépíthetsz közvetlenül a  videódba egy kattintható gombot, mely átviszi egy értékesítési oldalra, vagy más “call-to-action” (cselekvésre felhívó) oldalra
  beállíthatod azt, hogy automatikusan elinduljon a videó – amennyiben először jár az oldalon a látogató. Ha már látta a videót, legközelebb nem fog automatikusan elindulni.
 3. szabályozhatod, hogy lehessen-e teljes képernyőre váltani
 4. beépítheted a facebook-, twitter-, és google+ megosztási gombokat
 5. betehetsz opt-in – feliratkozási – form-ot a videó egy adott pontjára, majd feliratkozás után tovább nézheti a videót
 6. a videó végén átirányíthatod egy webcímre (url-re) a nézőt

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire egyszerű a marketing eszközökkel kiegészített videó közzététele:

 • copy/paste módszerrel beillesztheted a kódot közvetlen a weboldaladra
  Wordpress-hez egyszerűen telepítsd a vooPlayer plugint. Egyszer kell összekapcsolnod őket, azután egy kattintással adhatod hozzá WordPress oldaladhoz a videót
  engedélyezd a “Social & Opt-in” lehetőséget, és copy/paste-el, igen jól látod, egy egyszerű másolás/beillesztéssel mehet a vooPayer link a Facebookra

vooplayer

A statisztikákat részletesen, nagyon szemléletesen láthatod a különböző grafikonokon.

Ingyenes?

Kipróbáláshoz 3 hétig ingyen használhatod, de a 3 hét után is visszaválthatsz az ingyenes verzióra. Nagyon sok funkció használható az ingyenes verzióban is. (A videóban meg is mutatom, melyek azok a funkciók, amit nem tudsz az ingyenesben használni.)

Érdemes figyelni a akciókat, mert az általánosan működő előfizetéses rendszer helyett ki lehet fogni egy összegben fizethető verziót is, ami sokkal kedvezőbb áron teszi lehetővé, hogy hozzájuss ehhez a rendkívül hatékony videó marketing eszközhöz. Érdemes tehát feliratkozni, hogy értesülj az akciókról.

A vooPlayer használatához be kell jelentkezned a szoftverbe. Illetve ha WordPress-t használsz, telepítheted a bővítményt (plugin-t), és innen kezdve WordPressből tudod kezelni.
A videóban részletesen megmutatom a szerkesztés alapjait, a példa videóról készült statisztikákat, és a beillesztés módját.

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

A videók népszerűsége indokolja, hogy használjuk őket. De optimalizálás nélkül csak imádkozhatunk, hogy meghozzák a várt hatást. A vooPlayer, a benne rejlő mérési lehetőségekkel, és a belőle kinyerhető információkkal kiemelten hatékony eszköz lehet a kezedben az optimalizáláshoz.

Az oldalunkon csak kipróbált marketing eszközöket mutatunk be, hogy neked már ne kelljen bajlódni azokkal amik nem, vagy nem jól működnek. A marketing alapelvei ősrégiek és változatlanok, de az eszközök rakéta sebességgel fejlődnek. Ne maradj le te sem! Kérd az értesítőnket. Csak egy keresztnév és egy email cím szükséges hozzá, és máris hetente küldjük neked a legjobban működő kipróbált eszközökről az ismertetőket.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: