Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Videó »

Szemléltess bármit pillanatok alatt körmölés helyett!

jing

Aki hosszabb ideje használ számítógépet, biztosan ütközött már olyan problémába, amelyhez segítséget kellett kérnie. Ez persze problémás lehet, ha épp nem áll melletted egy hozzáértő – ilyenkor a nethez fordulsz. Leírni persze vesződséges a gondot, sokszor félreértésekhez vezet – de minek is írnád le, ha meg is mutathatod?

Lehet, hogy nem is kérdezni, hanem válaszolni akarsz. Vagy éppen oktatóanyagot készítesz. Legyen szó bármi hasonlóról, egy szemléltető eszköz, amellyel gyorsan és egyszerűen megmutathatod, sőt, útmutatással is elláthatod mindazt, amit magad előtt látsz, rendkívül értékes segítőtárs. A Jing pedig éppen erre jó.

Egyszerű, gyors és praktikus

Az ingyenes telepítést és gyors letöltést követően a program egy kicsi, jól használható lebegő felhasználói felületet jelenít meg a képernyő tetején, középen. Itt végezhetjük el többek között a beállításokat, hozzákapcsolhatjuk valamely fiókunkhoz a programot, megtekinthetjük a korábban elkészített videókat vagy képeket, amelyeket szabadon rendezhetünk is.

Hogyan kezeld?

Magát a felvételt a Capture buborékra kattintva készítheted el. A célzáshoz a program segítséget nyújt, így a képernyő egy adott részletét örökíthetjük meg – ha nem akarunk mindent megosztani azokkal, akik számára a felvétel készül, vagy ha az adott területen kívüli dolgok csak elvonnák a figyelmet, így remekül megoldhatjuk a problémát. A bal gombot lenyomva a hagyományos kijelölés menetét követve létrehozhatjuk a keretet, melynek alján lehetőségeink is megjelennek. Rögzítve a képet vagy videót újabb funkciók jelennek meg. A keret bal oldalán találhatóak ekkor az érdekesek számunkra, mivel ezekkel van lehetőségünk feliratokat vagy objektumokat (nyilat, keretet) elhelyezni. Így másodpercek alatt megmutathatod valakinek például azt, hová kell kattintania, vagy éppen azt, hogy mi okozza számunkra a gondot, amelyre megoldást várunk.

A képet annak elnevezését követően elmenthetjük a merevlemezre, de a szoftverhez automatikusan biztosított felhőalapú tárhelyre is feltölthetjük azt. Feltöltéskor megjelenik egy link, amely az adott kép online mentett változatához vezet, a linket kimásolva így egyszerűen meg is oszthatjuk a képet. Az elkészített képet mentés nélkül másolhatjuk is, így pillanatok alatt beilleszthetjük egy dokumentumba (például oktatóanyagba). A videókészít
és menete sem különbözik sokban – a kijelöltkeretben végzett tevékenységet rögzíti a program, illetve mikrofon segítségével hangot is felvehetsz.

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Miért hasznos ez neked?

A Jing erősségét aligha kell magyarázni: ahelyett, hogy körülményes körmondatokat írnál, megpróbálnád megfogalmazni, hogy melyik gomb, almenü, funkció hol található, hogyan használható, szó szerint másodpercek alatt félreérthetetlen szemléltetőanyagot készíthetsz el.

A videó erejében hiszünk mi is, így természetesen a Jing használatáról is készítettünk egyet. Ha tetszett, olvass tovább az oldalon, kérj értesítést a felkerülő új eszközökről, hiszen rengeteg más hasznos szoftvert tudunk még ajánlani, amely nagyban megkönnyítheti az életedet.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: