Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Látni szeretnéd készülő weboldaladat szöveggel feltöltve?

lorem ipsum

Egy weboldal elkészítésénél mindig felmerül a kérdés, hogy a szöveg vagy a megjelenés a fontosabb. Ma, a tartalommarketing térhódításának idején már tudjuk, hogy bár a kettő együtt a hatásos, és habár mindkettő marketing eszköz, egymás nélkül gyengébbek, és mégiscsak a szöveg az, amelynek a marketingben fontosabb szerep jut majd a kész oldalon. De hogyan tervezheted meg a weboldalt, ha a tartalom még nem készült el?

Természetesen azt szeretnéd, ha a jövőbeni tartalom a lehető legjobban érvényesülne, ha a dizájnt erre szabhatnád, jó eséllyel azonban a webdizájn elkészítésekor még nincsenek készen a szövegek, melyeket majd elhelyezel. Erre a problémára kínál egyszerű megoldást a Lorem Ipsum.

A hu.lipsum.com oldalt felkeresve a már jól ismert sztenderd Lorem Ipsum szövegből generálhatsz igényeidnek megfelelő hosszabb-rövidebb szövegeket. A rendkívül egyszerűen kezelhető webes felületen megadhatod például azt, hogy hány bekezdésnyi szöveget szeretnél, amelyet az oldal pillanatokon belül létrehoz – ezt kimásolva és beillesztve oldaladba máris láthatod, hogyan fognak majd kinézni az ott megjelenő cikkek, bejegyzések és így tovább.

A hosszt megadhatod bekezdésekben, szavakban, de még byte-okban is, sőt, akár listákat is készíthetsz. Tehát a lehető legrészletesebben megszabhatod, hogy milyen szöveget akarsz. Mindezt egyszerűen. Mutatjuk a videóban, hogy hogyan.

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Miért jó ez neked?

A szolgáltatás amilyen egyszerű, olyan hasznos. Igaz csak egy köztes lépés a weboldal, mint marketing eszköz felépítésében, de nagyon jól jöhet, ha még nem áll rendelkezésedre a kész szöveg. Rengeteg előnnyel rendelkezik, s ezek közül a legelső mindjárt az egyszerűség: néhány kattintás a félreérthetetlen kezelőfelületen, és kész is vagy a beállításokkal. Emellett pedig gyors is: gyakorlatilag azonnal megkapod azt a kitöltő szöveget, amelyre éppen szükséged van.

Marketing szempontból ez azért nagyon jelentős, mert így az oldal felépítését, a képek elhelyezkedését, minden apró részletet aprólékosan beállíthatsz – s mindezt még azelőtt, hogy a valódi tartalomgyártásba egyetlen percet vagy forintot is beleöltél volna.

Ha úgy gondolod, hogy ismét egy hasznos marketing eszközt mutattunk, maradj velünk – hasonlóan értékes eszközökről mutatjuk be rendszeresen, hogyan működnek és mire használhatóak, s nem csak írásban, videó formában is. A jövőbeni jótanácsainkról se maradj le! Kérd az értesítőt itt:

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: