Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Miért érdemes blogbejegyzést készíteni?

Blogbejegyzés esettanulmány videó

Mikor érdemes bejegyzés írásban gondolkodnod?

  • új látogatókat szeretnél
  • bővíteni akarod a célcsoportodat
  • segíteni akarsz az olvasóidnak a téma megértésében 
  • tudni szeretnéd, hogy milyen igények vannak a piacodon
  • kötődést szeretnél kialakítani a látogatóiddal
  • terméked vagy szolgáltatásod értékesítése a célod

Milyen tartalom legyen a blogbejegyzésben?

Mivel a szövegnek a célpiacod és a google szempontjából is figyelembe kell venned, ezért érdemes szem előtt tartanod mindkettő szempontot.

Blogbejegyzés írás

Először is tudnod kellene, hogy mit szeretnének olvasni a témáddal kapcsolatban. Ezt az információt megkérdezheted az oldalad látogatóitól, hírlevél listádra feliratkozottaktól. De lehetőséged van arra, is, hogy a google kulcsszóválasztó eszköz segítségével ellenőrizd, hogy milyen témákra keresnek a téma iránt érdeklődök.

A célom ezzel a bejegyzéssel az volt, hogy a videó segítségével betekintést nyerj a blogbejegyzés írás eredményességébe. Talán egy másik bejegyzésben tovább viszem ezt a gondolatot. Addig is érdemes lenne elgondolkodnod, egy fontos kérdésen. Te, hogy szeretnéd elérni blogbejegyzéseid sikerét?

Szeretnél a google első oldalára kerülni bejegyzéseiddel?

A 4 lépéses formula segítségével elérheted, hogy bejegyzéseid a google első oldalán legyenek. Ha szeretnéd saját magad elkészíteni a bejegyzéseidet, akkor kattints a "Blogbejegyzés írás oktatóanyag" gombra.

Nincs időm! Jobb lenne, ha megcsinálnátok helyettem!

Mi szólnál, ha adnánk egy olyan listát, amiből láthatod, milyen témákban kell írni a weboldaladon? Nem csak találgatás alapján születnének meg a cikkeid, hanem pontosan tudnád, hogy miről kell írni. Itt nem állunk meg...

De nem csak egy listát adunk, hanem megírjuk, összerakjuk, keresőoptimalizáljuk a bejegyzéseidet. A szövegek mellett jogtiszta képeket, videókat is rakunk a bejegyzéseidbe. Sőt ettől tovább megyünk!

Mit szólnál, ha értékesítenénk is a bejegyzéseidből?

Videóban elemzett oldal elérhetősége

További hasznos oldalak blogbejegyzés témában

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: