Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Javítsd fel az ajánlatod!

Miben vagy más?

Rendkívül fontos dologhoz érkeztünk marketing tanácsaink sorában, olyan nélkülözhetetlen elemhez, ami több bevételhez segítheti vállalkozásod.

Mai témánk a cégek marketing stratégiájának gyakran elfeledett része. A hozzáállásunk sokszor a következőt tükrözi: végre legyártottam a terméket, ennyibe kerül, lehet vásárolni és kész.

Nézzük egy egyszerű példát:
A vevő egy élelmiszerboltban vehet kiflit, amit reklámozhatunk úgy, hogy nálunk mindig friss kifli kapható. - Viszont ezt az ajánlatot máshol is megtalálhatja a vásárló. Rendben, de akkor mit tehetsz?

marketing ajánlat javítása

Érdemes elgondolkodnod, hogyan tudnád színesíteni az ajánlatodat.

Ezt megoldhatod úgy is, hogy pl. készítesz egy "tápláló reggeli" csomagot gyerekeknek, ebbe a kiflin kívül belekerülhetnek egyéb finomságok, egészséges élelmiszerek is. Ezzel az egyszerű lépéssel már is egyedivé vált a terméked és persze több bevételhez is juthatsz, hiszen már nem csak egy kiflit adtál el.

Ezt a "csomagot" tovább javíthatod egy bónusz ajánlattal: ajándékba adj hozzá a szülőknek egy dietetikus által véleményezett étlapot, egész havi táplálkozási tervvel, így nem kell gondolkozniuk, hogy mit is vegyenek és mivel színesíthetik gyermekeik reggelijét.

Hogyan lesz visszatérő vásárlod?

Ha valaki egy hónapon keresztül, előfizet a reggeli csomagra, akkor a komplett reggeli árából kedvezményt adhatsz, vagy még inkább egy kis csemegét tízóraira.

A heti kulcsszó: ellenállhatatlan ajánlat

A hét kérdése: Mivel tudom javítani az ajánlatomat?

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: