Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Lassan és nehézkesen megy a weboldalaid elkészítése? Itt a megoldás!

Nem vagy webmester és türelmed sincs várni egy webmesterre? Készítsd el az oldalaidat te magad, egyszerűen és gyorsan. Nem kell hozzá gurunak lenned.

Ha már csináltál weboldalt, akkor tudod mennyi munka van vele. Ha még nem, akkor elárulom: általában nagyon sok. Bár önmagában egy weboldalt létrehozni nem annyira nagy feladat, egy korszerű és látványos oldalt már annál inkább.

Az emberek az egyszerű és jól használható dolgokat szeretik. Gondolom te is. De erre rájöttek a Squeezematic készítői is. Így hívják azt a rendszert, amit be fogok mutatni neked.

Ez egy drag & drop (ragadd meg és dobd a helyére) rendszerű weboldal készítő, ami azt jelenti, hogy a weboldal elemeit egyszerűen az egérrel mozgathatod a helyére. Számos lehetőség van benne, ami leegyszerűsíti az oldalad megalkotását. Így ha már gyakorlott vagy, akkor akár percek alatt össze tudsz dobni egy új oldalt. De amíg nem vagy gyakorlott, addig is sokkal gyorsabb a Squeezematic-el összerakni egy oldalt, mint egy CMS-ben.

Sőt, ha még elképzelésed sincs, akkor egyszerűen csak válassz ki egyet a több mint 50 kész sablon közül, és alakítsd át a saját ízlésed vagy terved szerint. Bármit lecserélhetsz benne. Tényleg bármit.

Fotókat, videókat, szöveget, színeket, gombokat, formákat, bármit. Ez az, amit egy megvásárolt sablonban csak nagyon sok izzadságos munkával lehet megcsinálni. Itt pillanatok műve az egész.

A szövegeket a Word-ben megszokott szövegdobozhoz hasonlóan tudod kezelni, formázni. Betűket, a betűk méretét, színét, helyét, hátterét, szóval bármit tudsz változtatni raja. Több verziót is készíthet a másolás funkcióval. És összehasonlíthatod őket. Akár A/B vagy más néven split teszthez is könnyedén készíthetsz két oldalt.

A kész sablonok is adnak egy struktúrát, ha értékesítési oldalt szeretnél készíteni. De készíthetsz vele villámgyorsan egy köszönőoldalt, vagy egy feliratkozási oldalt is. A kész oldalakat másolhatod, és a másolatot átírhatod. Így azonos dizájnnal elkészíthetsz több oldalt is.

Nagyon gyorsan tudsz vele feliratkozó vagy kapuoldalakat, értékesítési oldalakat (sales pages) készíteni kampányokhoz. Köszönőoldalakat, letöltési oldalakat (pl.: letölthető e-book vagy más fájlok esetére) vagy bármilyen más oldalt, amit egyszerűen és gyorsan szeretnél elkészíteni. Ha nincs weboldalad, az elkészített oldalt beillesztheted egy kvázi Facebook oldalként is.  Megmutatom a videóban.

Ez az oldaltípus nem igazán blogolásra és hozzászólásra való. Arra inkább használd a WordPress-t, és annak az erre szolgáló kiegészítőit. Ezekről is jönnek hamarosan bejegyzések az oldalunkon.

A Squeezematic méri a látogatottságot is – igaz csak az utolsó hét nap eredményeit – a saját mérőeszközével.

HTML kódot is illeszthetsz bele, így a hírlevélküldőd feliratkozási, rendelési, vagy bármilyen űrlapját beillesztheted pillanatok alatt. A használata egyáltalán nem bonyolult, annak ellenére, hogy angol nyelvű. Nagyon egyértelmű és könnyen megjegyezhető, hogy melyik funkciót hol éred el és hogyan működik.

A kész oldal publikálásához le kell mentened és be kell másolnod ezt az egyetlen fájl-t a megfelelő mappádba az oldaladon.

Annyira sok mindent tud, és annyira érthetően, hogy ez a bejegyzés kevés arra, hogy mindent bemutassunk. Nézd meg a videót róla. A Squeezematic fizetős alkalmazás, de van rá mód, hogy kipróbáld. További infó a videó alatt.

Legújabb videóink, kérd az értesítőt:

Használd bátran és belendül a vállalkozásod!

Leave a Comment: