Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Ingyenes live chat – smartsupp

A látogatóid gyorsan akarják a válaszokat

Ha valaki rátalál az oldaladra, akkor általában a problémáira keresi a megoldást. A problémájától gyorsan akar megszabadulni. Keresi a megoldásokat máshol is, ezért egyre kevesebb az időd. Érdemes lehetőséget biztosítanod arra, hogy azonnal kérdezhessenek.

live chat

Ne aggódj ez nem azt jelenti, hogy folyamatosan gép előtt kell ülnöd. Mivel a Smartsupp chat szolgáltatás képes arra, hogy offline üzeneteket is fogad az érdeklődőktől.

Az ingyenes live chat nagyon jó eszköz arra, hogy bizalmat építs az emberekben.

Ha látják, hogy elérhető vagy az megnyugtatja őket, hiszen biztonságban érezhetik magukat: ha valami probléma merül fel, van kihez fordulni.

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mi történik az oldaladon?

A Smartsupp képes arra, hogy a látogatóid mozgásáról, kattintásairól videót készítsen, ami segít neked, hogy később visszanézd, az oldaladon zajló eseményeket.

Ne csak nézd, hanem próbáld értelmezni, hogy mit néznek meg, mennyi ideig, mire kattintanak, hol hagyják el az oldalad. Nagyon hasznos információkhoz juthatsz, ezért vétek kihagyni!

Rövid bemutató az ingyenes live chat alkalmazásról

Szeretnéd te is kipróbálni?

A smartup ingyenes live chat szolgáltatást egy ingyenes regisztrációval elindíthatod. Érdemes körülnézni a szolgáltató oldalán.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: