Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Videó »

Háttérvideók, melyek felkeltik a látogatóid figyelmét

háttérvideók - coverr

Bizonyára találkoztál már olyan weboldallal, ahol egy videó a háttere az oldalnak. Ha azt gondoltad, de jó is lenne az oldaladra háttérvideót tenni, de neked ez elérhetetlen, hát tévedtél! A háttérvideókat egyre több helyen találhatsz és egyre könnyebb lesz a beállítása is. 

A http://www.coverr.co/ oldalon háttérvideók tömege közül választhatsz, ráadásul minden hétfőn 7 új videó hátteret tesznek közzé.

A háttérvideók beillesztésének 4 egyszerű lépése

  • Válaszd ki a neked tetsző háttérvideót. A választást megkönnyíti, hogy kategóriák szerint is tudsz keresni. A kiválasztott háttérre kattintva láthatod az előnézeti képet. Megnézheted, hogyan mutatna háttérként, ha a “See it as a Coverr”-re kattintasz.
  • Töltsd le a saját gépedre, a Download-ra kattintva. A letöltött fájlok tömörítve vannak, bontsd ki “Az összes fájl kibontásá”-ra kattintva.
  • Töltsd fel a tárhelyedre a kibontott fájlokat tartalmazó mappát. Ezzel még nem végeztél, szükséged van arra a kódra, amit a weboldaladba be kell illesztened.
  • Másold ki a kódot, és cseréld ki az elérési útvonalat. Menj le a http://www.coverr.co/ oldal aljára, ott találod a beillesztéshez szükséges kódot, amit még ki kell egészítened. Látsz 3 kék háttérrel megjelenő részt “PATH_TO_MP4”, “PATH_TO_WEBM” és “PATH_TO_JPEG” szöveggel. Ezt a 3 szövegrészt kell kicserélned a saját tárhelyedre feltöltött fájlok elérési útvonalával.PATH_TO_MP4 - cseréld ki a tárhelyedre feltöltött mappa Mp4 almappájában lévő videó elérési útvonalával;PATH_TO_WEBM - cseréld ki a tárhelyedre feltöltött mappa Webm almappájában lévő fájl elérési útvonalával; PATH_TO_JPEG - cseréld ki a tárhelyedre feltöltött mappa Snapshots almappájában lévő kép elérési útvonalával.
coverr háttérvideók

Ezzel készen is vagy, Neked is van profi háttérvideód! Az egyetlen kihívást csak az elérési útvonal precíz megadása jelentheti, hiszen fontos, hogy megtalálja a böngésző, amikor valaki betölti az oldaladat.

Remélem hasznosnak találtad az ismertetőt. Ha szeretnél tudni arról, hogy újabb marketing eszköz bemutatását tesszük közzé, biztosítsd be magad azzal, hogy feliratkozol, és mi értesíteni fogunk.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: