Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Dropbox Paper a kreatív munkatárs

dropbox paper, közös munka

A Paper egy produktivitást segítő alkalmazás

 A lényege, hogy könnyen, gyorsan, de legfőképpen produktívan tudj együtt dolgozni a csapatoddal, legyen a cél egy sima to-do-list közös kezelése, a weboldalatok új tartalmainak együttes megalkotása vagy akár komplex projekt menedzselés az ügyféllel közösen.

A munkatársak közösen szerkeszthetnek benne, mindenféle tartalmat bele lehet dobálni, feladatokat lehet kiosztani a többieknek, beszélgetni a munkáról, és minden részletet egy helyen kezelni. A kész anyagokból a Paper automatikusan prezentációt is generál, és közvetlenül a böngészőből be is lehet mutatni másoknak a munkát.

Dropbox Paper funkciói

A Dropbox Paper szabadon megoszthatjuk a dokumentumainkat, illetve szerkeszthetjük felületén, akár másokkal közösen. Az alkalmazásban bemutatott példák alapján teendőlistákat, céges megbeszélések emlékeztetőit, ötletelésre vagy közös szerkesztésre szolgáló dokumentumokat is készíthetünk.

A Paper már nem csak a szöveges fájlokat támogatja, hanem számos jól ismert és széles körben elfogadott szolgáltatást használhatunk benne, mint a Google Docs, Microsoft Office, OneNote, Evernote. Ezeken felül kezeli még a YouTube videókat, SoundCloud hang fájlokat, GIF vagy egyéb kép formátumú médiaelemeket.

Táblázat létrehozása
Ahhoz, hogy táblázatot tudj megosztani egy másik féllel, csak vidd a kurzort egy új sorba és kattints a plusz gombra. Ekkor automatikusan megrajzol egy 2 x 2-es táblázatot, amit könnyedén egyedivé alakíthatsz akár új oszlopok vagy új sorok hozzáadásával, esetleges törlésével.

Egyedi szöveges elemek
A Dropbox Paper számos lehetőséget kínál szövegek bevitelére, kezdve a címsoroktól egészen az emoji jelekig. A címsorokat a # karaktert leütve tudod létrehozni, egy szóköz és már írhatod is a címet.

Fájl verzió (előzmények funkció)
Tegyük fel, hogy változtatunk egy dokumentumon és már a CTRL+Z billenyű kombinációval sem tudjuk visszahozni azt a részt, amit szeretnénk. Nincs probléma, csak vissza kell keresni egy régebbi verziót az aktuális fájlból. Ezt a webes felületen egyszerűen megteheted. Itt csak az előzmények funkciót kell keresned a jobb felső sarokban és megnyitni azt, amiben még megtalálod a fontos dokumentumrészt. Az események ablakban több mindent láthatsz, mint a feltöltött fájlok közelmúltbéli változásait és azt is, hogy a csoporton belül ki használta az adott fájlt.

Webes ügyfélkezelés a Paperben! Ebben az esetben a képeket akár az asztalról be tudja húzni egyszerűen az ügyfeled, a Paper ezeket szépen átméretezve és kollázsszerűen elrendezi. Gyors, hatékony és látványos megoldás lehet azon munkafolyamatok elvégzésére, ahol képeket cseréltek egymás között.

Többféle eszközön
A használatra kiadott béta verziót elkészítették iOS és Android eszközökre is, így még hatékonyabb lehet a munka a nap folyamán.

Itt tudsz bejelentkezni a Dropbox Paper felületére és elkezdeni valóban produktív módon dolgozni.

Dropbox-ról pár mondatban

A Dropbox online fájltárolási szolgáltatás, amelyet a Dropbox Inc. üzemeltet. Lehetővé teszi állományok felhőben tárolását, szinkronizálását és megosztását. A szolgáltatás használatával különféle eszközök – mobiltelefonok, számítógépek, stb. – kapcsolhatóak össze egy közös könyvtár révén: az egyik eszközzel létrehozott vagy módosított állományokat a rendszer automatikusan szinkronizálja a többi eszközzel.
Forrás: Dropbox - Wikipédia

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: