Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Youtube videó előnézeti kép

Youtube előnézeti kép

Bizonyára szeretnéd, ha a youtube videód előnézeti képe arra késztetné az embereket, hogy megnézzék a videódat. Ehhez fontos, hogy az előnézeti kép, amit először látnak a videódból, megragadja a figyelmüket.

Ezt úgy tudod elérni, hogy elindítod a videódat, majd azon a ponton megállítod, ahol a kívánt képkocka feltűnik. Egy program segítségével készítesz róla egy képernyő mentést, és különböző effekteket is be tudsz állítani. Ez a program a Magic Actions böngésző kiegészítő, Chromhoz és FireFoxhoz is letölthető - például - majd telepíteni kell.

Miután megjelenik a Youtube-on a videó alatt a kis fényképezőgép ikon (Capture), rákattintva készítsd el a képernyő mentést. Egy új ablakban látod azután az eredményt, és itt tudod a szükséges beállításokat elvégezni. A Filters alatt találod a különböző effekteket, melyeket be tudsz állítani. A kép felett látod a méreteket, és be tudod állítani, hogy milyen típusú legyen az elmentett kép. Alatta a Filter mellett be tudod állítani a minőséget, és hogy a Play gomb, illetve a videó adatai látszódjanak, vagy nem. Így már könnyedén elérheted, hogy a látogatóidat olyan izgalmas kép fogadja, aminek nem tudnak ellenállni, és megnézzék a videódat.

Ha a videó környékén egy üres részre, vagy a videó alatt a Cinema Mode ikonra kattintasz, minden, esetleg zavaró környezetet letakarítva csak magát a videót tudod megnézni.

A legfontosabb azonban az, amit a videóban bemutatok, hogy az általad kiválasztott képernyő kockát effektekkel kiegészítve le tudod menteni. Miután feltöltöd a videódat a Youtube-ra, töltsd fel a képernyő mentést is, és ezzel fog indulni a videód.

Remélem hasznosnak találtad ezt az ismertetőt. Ha további hasznos marketing eszközökkel is szeretnél megismerkedni, iratkozz fel, így biztosan nem fogsz lemaradni.

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: