Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Liberkey – egy igazi szoftver arzenál a zsebedben!

Hogy ne kelljen órákig keresgélned egy ingyenes, és a mindennapokban előforduló feladatok elvégzésére alkalmas szoftvert!

Veled is előfordult már, hogy egy látszólag pofonegyszerű feladatot kellett megoldanod, és nem volt rá megfelelő szoftvered? Például pdf fájlok összefűzése, vagy csak egy egyszerű szűrő program, amivel ki tudod szűrni a winchestereden duplikáltan szereplő fájlokat?

Aztán ilyenkor jön az órákig tartó keresés.

Keresel, és persze találsz. Többet is. De nem jó. Nem jó, mert amit találsz, az vagy régi és már nem fut jól a gépeden. Vagy megtréfált az oldal és teljesen mást találsz, mint amire neked van szükséged.  Vagy kiderül, hogy nem épp ingyenes és csak behúztak a csőbe az ingyenességet talán szándékosan összekeverve a pénz visszafizetési garanciával. Esetleg belefutsz egy vírusos, vagy egy erőszakos módon hirdető szoftverbe (AdWare).

Ezt mind elkerülheted, ha van egy LiberKey szoftver arzenálod. Amiben egész pontosan a mai napon (2015.01.03-án) 295 szoftver van benne. És hordozható.  És ingyenes!
Akár egy pendrive-on bárhova magaddal viheted. Vagy ha a géped winchestere osztott (C: operációs rendszerre és egy másik partícióra pl.: D:) akkor telepítheted a másik partícióra és minden megmarad egy esetleges Windows újratelepítésnél is.

További előnye, hogy mivel hordozható (portable) nem szemeteli tele a Windows-odat.
És nem kell elsőre az egész csomagot telepítened (a legkisebb csomag kb. 20MB telepítve, de a legnagyobb (a teljes) is csak kb. 1GB) ugyanis bármikor menet közben is letöltheted azt, amire szükséged van.

A LiberKey magyar nyelvű, és a programok nagy részénél is ki tudod választani a magyar nyelvet.

Itt nem sorolnám fel mind a 295 szoftvert, csak néhány példát mutatnék a videóban. 10 fő témára vannak osztva a szoftverek:
1.       Biztonság (adatvédelem, jelszókezelő, titkosítás stb.)
2.       CD-DVD lemez (a lemezre írástól a borítókészítésig)
3.       Fájlkezelés (keresés, törlés, visszaállítás, tömörítés, szinkronizálás stb.)
4.       Hálózat (hálózat beállítási segédprogramok)
5.       Hang (rippelő, lejátszó, szerkesztő stb.)
6.       Internet (email, FTP, könyvjelző-kezelő, weboldal-másoló stb.)
7.       Iroda (jegyzettől a szövegszerkesztésen át a prezentációig sokféle szoftver, pdf kezelő is)
8.       Mozgókép (video átalakító, javító, lejátszó, szerkesztő stb.)
9.       Rajz – fénykép (effekt és szűrő, képszerkesztő, Ikon-szerkesztő stb.)
10.    Rendszereszközök (sok-sok program, ami a Windows-od karbantartásához jól jöhet)

A program alsó sávjában könnyedén kereshetsz kulcsszavakkal is programot. Pl.: HDD –re keresve máris ad két programot, amivel elkezdhetem feltérképezni a HDD-k állapotát.
A sötétpiros színű programnevek azt jelentik, hogy van elérhető frissítés a szoftverhez. A frissítést a program indításakor felajánlja a LiberKey a felugró szoftverablak jobb alsó részében. Tényleg egyszerűen kezelhető.

Amit nem találsz meg a kulcsszó kereséssel, arra felajánlja a rendszer, hogy keresd online.  Az online kereséssel a weboldalra visz, ahonnan hasonló egyszerűséggel tudod telepíteni a számodra fontos programot.

Összefoglalva: olyan ez a program, mint egy svájci bicska. Rengeteg mindent tartalmaz, és bárhova magaddal viheted.  Én nagy megelégedettséggel használom már évek óta.  Csak ajánlani tudom.

Töltsd le innen:  http://www.liberkey.com/en/download.html

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: