Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Közösségi Média Stratégia 8 lépésben

Ez a bejegyzés Jay Baer-től a legjobb értékelést kapta meg a Convince es Convert blogokon. 860 megosztás Facebook-on, 578 Linkedin-en és 366 megosztás a Google+ on sejteti veled, hogy birtokol valami titkos szert, ugye? Lássuk mi ez.

8 lépéses közösségi stratégia

Visszautasíthatatlan ajánlatot tesz az olvasóknak

Bizonyára eddig hallottad, hogy a főcím mennyire meghatározó, de ebben az esetben Jay főcíme nagyon is elhanyagolható. Inkább lényegretörő. És néha csak ez számít.

Sokan törekednek, hogy legyen jó közösségi média stratégiájuk. Sok embernek ez a munkája, hogy ilyet alkossanak. Ha a lényeg látható, akkor a főcím nem kell látványos legyen.

Egy létező online felületet használ fel

Benny bejegyzését a legnagyobb felületen a Youtubon osztotta meg, emelett használta a SlideShare szolgáltatását a bejegyzésében.

Valójában a legtöbb bejegyzés a Convince és Convert oldalon felhasználja a SlideShare-t, ami hozzájárul a sikerhez.

Jay SlideShare bemutatója több mint 400K nézőt vonzott, és ezeknek egy kis része kattintott és eljutottak az előző felületre ahol eredetileg megvolt osztva az írás.

Megmutatja , hogy a nagyobb terjedelem nem mindig jobb

Más bejegyzésekkel szemben bejegyzése csak 600 szót tartalmaz. Rövid írások is lehetnek sikeresek annak köszönhetően, hogy könnyen átolvashatók. Érdemes kísérletezni, hogy milyen terjedelem hoz több olvasót.

Érdekel valami ebből a titkos adalékból?

  • Hogyan tudnál egy olyan ajánlatot adni az olvasóidnak ami visszautasíthatatlan?
  • Hogyan tudnád felhasználni egy létező felület előnyeit, hogy közöld az írásod?

Ugrás a sorozat első részhez

Forrás: The Secret Sauce That Made These 7 Blog Posts Go Viral
Social Media Strategy in 8 Steps: Social Media Strategy in 8 Steps

Blogbejegyzés írás gyomorgörcs nélkül

Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az ‘Érdekel’ gombra.

Érdekel

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: