Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Hogyan törd fel egy Wifi hálózat WEP jelszavát a BackTrack-el?

backtrack 5

Több mint 4.8 millió megosztással, Gina Trapani írása a Lifehacker blog oldalon futótűzként terjedt. Egyedi tényezők miatt terjedt ilyen gyorsan.

Gina írása nem egy érzelem központú szöveg, inkább egy útmutató. Nyilván egy olyan írás ami arról szól, hogy hogyan lehet feltörni mások Wifi hálózatát, nagy kavarodást okoz, és ″A házasság nem neked való″ íráshoz viszonyítva gondolom kitalálod, hogy melyik a felkapottabb.

backtrack 5

Megold egy Érdekes Problémát (megelőzve mindenkit)

Nagyon kifizetődő ha valaki elsőként megoldást nyújt egy aktuális, konkrét problémára. Ebben az esetben elég sokan akartak Wifi hálózatokat feltörni, és így ez egy jó indulást adott ennek a bejegyzésnek.

És nyilván segít neked megosztani a nagy titkod egy nagy látogatottságú oldalon. De nem minden bejegyzés befutó a Lifehacker oldalon sem, és természetesen csak akkor az, ha maga a téma is mérvadó.

Íme a titkos recept, a tanulság ebből bejegyzésből. Ha megtudsz oldani egy problémát amit sokan égetően meg akarnak oldani (és sokan nem is gondolnák hogy van már konkrét megoldás erre), akkor ez szinte sokkoló hatású bejegyzés lehet.

Akarsz egy darabot ebből a titkos összetevőből?

Gondolkodj el a következő kérdéseken:

  • Milyen aktuális problémára van megoldásod amit még igazán senki sem vetett fel?
  • Hogyan tudnád meggyőzni az olvasóidat, hogy ráérezzenek valamire a szövegedből (ha csak egy kis mértékben is)?
  • Milyen blogokat kedvelnek azok az emberek akik megosztanák a te elképzelésedet is?

Ugrás a sorozat következő részéhez

Ugrás a sorozat első részhez

Forrás: The Secret Sauce That Made These 7 Blog Posts Go Viral

Blogbejegyzés írás gyomorgörcs nélkül

Szeretnél végre gyorsan és egyszerűen bejegyzéseket írni? Vagy egyszerűen szeretnéd jól érezni magad szövegírás közben? Akkor feltétlenül kattints az ‘Érdekel’ gombra.

Érdekel

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: