Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket
  • You are here:
  • Home »
  • Egyéb »

Hogyan szervezd találkozóidat gyorsan és hatékonyan?

Mind hajlamosak vagyunk néha elveszni a találkozók, megbeszélések, egyeztetések végeláthatatlan erdejében. A kismillió felhőalapú szolgáltatás, naptár, emlékeztető, figyelmeztető a legváratlanabb időpontokban szól, de sosem, amikor kéne, és valaki mindig kimarad az egyeztetésből. Erre kínál megoldást az IdőPont.net.

Hiába használunk akár egy tucat különféle szolgáltatást arra, hogy saját napirendünket (vagy ami még kaotikusabbá válhat, több munkatársét, az egész cégét) megszervezzük – hiányosságok mindig lesznek.

Van, aki éppen nem használja az adott szolgáltatást, aki „kinyomja” a figyelmeztetést. Máskor már ott falakba ütközünk, amikor csak a mindenki számára megfelelő időpontot akarjuk megtalálni – az egyeztetés vége több, egyenként több tucat mail tartalmazó téma lehet több mailcímen, amit ember legyen a talpán, aki összefésül egyetlen mindenkinek jó megoldássá.

Erre van egy egyszerű megoldás:

Az IdőPont.net szolgáltatása egy rendkívül egyszerű, magyar nyelvű felületen kínál lehetőséget arra, hogy gyorsan és hatékonyan szervezhessük meg találkozóinkat, legyen szó akár egy baráti sörözésről, akár egy több tucat résztvevős megbeszélésről.

Az oldalon létrehozhatunk új eseményt, megadva annak címét, a meghívottak listáját (pontosabban mailcímeiket), a lehetséges időpontokat és kívánság szerint a leírást.

Emellett olyan hasznos beállításokra is lehetőségünk nyílik, mint a résztvevők és a kiválasztható időpontok maximum számának meghatározása, és hogy a meghívottak láthassák-e egymást a listában.

Csak egyszerűen

A kiküldött mail tartalmazza majd a hivatkozást, ahol a meghívottak néhány kattintással beállíthatják a számukra megfelelő időpontokat. Az egész rendkívül egyszerű, letisztult, és mivel magyar nyelvű, teljesen egyértelmű a használata. Éppen ezért sokszor hatékonyabb lehet, mint bármely nagy szolgáltató (a Google-től a Microsoftig) különféle szervezőprogramjai, amelyek útvesztőjében egészen biztosan elveszik majd út közben néhány résztvevő.

Tetszik az eszköz?

Nézd meg többi írásunkat is – mind olyan hasznos szolgáltatásokat mutat be, amelyek segítségedre lesznek a hatékony munkavégzésben. Ha pedig a jövőben sem akarsz lemaradni, kérj értesítőt, és azonnal szólunk, ha valami újjal jelentkezünk.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: