Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

EyeLeo vigyázz a szemeidre!

eyeleo

A számítógépes monitor előtt eltöltött órák hatással vannak a szemeinkre és a testtartásunkra. A EyeLeo egy ingyenes segédprogram, amely megpróbál segíteni, hogy ne felejtsük el megmozgatni a szemeinket vagy felkelni és kicsit mozogni .

A EyeLeo kétféle szünetet határoz meg: rövid és hosszú. Alapértelmezés szerint egy rövid szünet emlékeztető jelenik meg minden tíz percben. A "rövid": az emlékeztető tíz másodpercig marad a képernyőn, és gyors szemgyakorlatot mutat, amit érdemes kipróbálnod.

A gyakorlatok magukba foglalják a szem becsukásokat, körzéseket, egyik oldalról a másikra oldalra nézést, és távoli tárgyakra összpontosítást.

Hosszú szünetek alapértelmezés szerint öt percig tartanak, és a EyeLeo azt akarja, hogy minden órában legyen. Persze Te beállíthatod, hogy milyen gyakorisággal jelenjen meg figyelmeztetés. Mind a szünetek, mind pedig az időtartamuk az EyeLeo Beállítások párbeszédpanelen változtatható.

eyeleo beállítások

Hosszú szünetben a EyeLeo elhomályosítja az egész képernyőt, így nem lehet kihagyni. Ha úgy találod magad, hogy elutasítod a hosszú szünet emlékeztetőt, bekapcsolhatod az EyeLeo szigorú üzemmódját (Enable strict mode). Ebben a módban a hosszú távú emlékeztetők elutasítása nem lehetséges: A képernyő sötétedik, és egyszerűen fel kell kelni és sétálni.

eyeleo csukva

A EyeLeo szigorú módja úgy hangzik, mint egy jó ötlet, de amikor megpróbáltam, a szünet emlékeztetők nagyon kellemetlen időkben jelentek meg. A szigorú mód használatát érdemes átgondolni!

A EyeLeo szórakoztató és egyszerű módja annak, hogy emlékeztesd magad arra, hogy időről-időre pihentesd a szemed.

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: