Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Biztos, hogy jól csinálod a Facebookot?

likealyzer

Ha igyekszel Facebook-on is aktívan jelen lenni és építeni brandedet, sok mindenre kell odafigyelned – és nem biztos, hogy a legjobb mérőszámokat vizsgálod. Ha igazán tisztában akarsz lenni azzal, mennyire vagy jó, egy olyan eszközhöz kell fordulnod, mint a LikeAlyzer.

Ne tévesszen meg a kicsit komolytalan név: a LikeAlyzer az egyik legjobb ingyenes online elemzőeszköz, amivel csak találkozni fogsz. Csak meg kell adnod Facebook-oldalad címét, és máris egy rakás értékes adathoz jutsz.

A legtöbb adatot persze magad is láthatod, de nem biztos, hogy értelmezni tudod őket. Például lehet, hogy tudod, hogy nem a legjobbkor posztolsz, de azt nem biztos, hogy azt is tudod, mikor kellene – a LikeAlyzer minden egyes eredményhez tanácsokkal is szolgál, hogyan javíthatod a helyezésedet.

likealyzer

Mit tudhatsz meg?

Elsősorban azt, hogy oldalad alapvetően „rendben van-e”– megadtad-e a megfelelő információkat, beállításokat. A lájkok száma mellett azt is megtudhatod, mennyit kellene még gyűjtened, hogy többeket érhess el, hogy átlagosan mekkora az elérésed.

Az oldal megvizsgálja, mikor, mennyit és mit posztolsz, és hogy ez rendben van-e így –megdicsér például, ha megfelelően változatos tartalmakat (képeket, videókat, állapotfrissítéseket, linkeket – posztolsz, de elmondja azt is, hogy ha valamiből egy kicsit még többet kellene.

Kapsz egy pontszámot is, ami a hasonló oldalakkal hasonlít össze téged, illetve egy sor olyan linket, amiket az oldal kifejezetten neked válogat össze. Olyan hasznos tartalmakhoz vezetnek ezek, amelyekkel pontosan a problémás pontokon javíthatsz.

A LikeAlyzer tehát nem csak egyszerűen számokkal szolgál, a következtetések levonása után azonnal fogyasztható jó tanácsokkal is ellát, amelyek segítenek javítani a teljesítményeden.

Nem olyan eszköz ez, amelyet naponta kellene használnod, de ahogyan a legtöbb hasonló elemzéseket készítő szolgáltatást, ezt is érdemes nagyjából havonta egyszer meglátogatnod.

Minket pedig még gyakrabban, ugyanis minden egyes hónapban rengeteg hasznos eszközzel láthatunk el téged – még jobb, ha adsz nekünk egy e-mail címet, mi pedig azonnal elküldjük neked a legjobb eszközeinket:

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: