Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

A weblap készítés könnyedén mehet neked is!

weboldal készítés

Összedobnál egy mobilra optimalizált weblapot egyedül?

Azt gondolod, hogy ez nem ilyen egyszerű? Dehogynem! Találtunk neked egy weblap készítést támogató eszközt hozzá. Ráadásul ingyen!

Mi szólnál hozzá, ha egyedül is bármikor, szó szerint "össze tudnál dobni" egy weblapot?

Ha nem kellene senkire sem várnod, mert szinte játszva összerakhatnád a weblapodat. Csak gondolsz egyet, és még aznap összerakod. Weboldalt összerakni ma már messze nem igényel olyan erős programozói tudást, mint régen, amikor csak kódokkal lehetett felépíteni egy-egy oldalt. Viszont ismerni, és használni kell hozzá egy kiváló marketing eszközt, egy kiváló weblap készítésre szolgáló szoftvert.

Nos, mi mutatunk neked egyet. Ezt garantáltan imádni fogod!

Hogyan vedd használatba?

Ez most nem egy online, hanem a saját számítógépedre telepíthető program. Windows-on és Mac-en működik. Linux-os verziót sajnos nem készítettek. A www.mobirise.com oldalról tudod letölteni. Egyszerűen csak letöltöd és a szokásos módon installálod a gépedre. A letöltéskor egy .zip fájlt (Windows esetén mobirise-free-win.zip) fogsz letölteni. Ezt ki kell csomagolni és csak a kicsomagolt fájl-t kell futtatni (Windows esetén Mobirise-setup.exe a fájl neve). Amint feltelepült a gépre, azonnal használatba veheted.

Most tényleg az jön hogy egyedül összedobsz vele egy mobilra optimalizált oldalt!

A program drag & drop. Azaz például a jobb oldalon megfogsz egy elemet, egérrel a megfelelő helyre húzod és ezzel be is illeszted az oldalba. Szó szerint összedobálsz a meglévő elemekből egy weboldalt. De ez nem csak ennyi. 

​Ezután átszerkesztheted a stílusát. Betűtípust, másik betű színt, sok féle dolgot változtathatsz benne. Jobbra, balra, vagy akár középre is rendezheted. Jobb oldalt szerkesztheted az elemek tulajdonságait. Bármikor rövid idő alatt készíthetsz feliratkozó vagy akár értékesítési oldalakat is vele. Nagyon könnyű kezelni. Mondom tovább.

​Kikapcsolhatsz, bekapcsolhatsz funkciókat. Berakhatsz háttérnek képeket, videókat. Az előre gyártott, rendelkezésre álló elemekben cserélheted a képeket, színeket. Csodás marketing eszköz lehet a kezedben, ha használod. Sosem volt ennyire egyszerű a weblap készítés! No, de menjünk még tovább.

​A kezelőfelület letisztult és rendkívül jó funkcionalitással rendelkezik. Vagyis nagyon könnyen megtalálsz rajta mindent. Még akkor is ha nem tudsz angolul. A jobb felső sarokban a Preview gombra kattintva böngészőben is megnézheted az oldalad előnézetben. A Publish gombbal pedig egyszerűen közzéteheted. Vagyis ki tudod exportálni és máris mehet fel a tárhelyedre és kész a weblap. Működőképes és máris gyűjti a feliratkozókat vagy épp a megrendeléseket neked. Ez aztán a kényelmes weblap készítés, ugye?

Egyszerűen, előre megnézheted, hogy fog kinézni mobilon, tableten vagy PC-n.

Azt ugye tudod, hogy a Google ma már hátrébb sorolja a keresőben a nem mobilra optimalizált oldalakat?! Ezért fontos, hogy reszponzív, mobilra is jól optimalizált oldalad legyen. Erre külön van egy funkció: A szerkesztő oldal tetején találsz három ikont, amikre rákattintva megmutatja, hogy hogyan fog kinézni nem csak PC-n, hanem mobil eszközökön is.

Képeket, videókat vagy gombokat bármikor beilleszthetsz. De a közösségi média elemei sem fognak gondot okozni. Nehéz lenne itt mindent bemutatni, mert annyira sok mindent tud a program. Ráadásul folyamatosan frissítik. A frissítésről minden alkalommal videót is tesznek fel a youtube-ra. Egyszerűen csak keress rá a youtube-on a mobirise-ra és máris láthatod a legújabb frissítéseket. Érdemes követni a csatornájukat.

Nem mi lennénk, ha nem készítettünk volna neked egy kicsit bővebb anyagot róla videó formájában. Nézd meg a videót, amiben be is mutatunk nagyon sok mindent a program tudásából:​

Megismernéd még jobban? Szívesen dolgoznál vele? Építsd a vállalkozásod és a weblapod könnyebben, gyorsabban. Ráadásul ez az eszköz ingyenes. Készítettünk neked hozzá egy gyors segítséget, csak kérned kell: Részletes videóval segítünk, hogy minél gyorsabban használatba vehesd, és a csodaszép, profi kinézet mellett, a gyors weblap készítés is a te erényed legyen.

RÉSZLETES BEMUTATÓ A WEBLAP KÉSZÍTŐ HASZNÁLATÁRÓL

​Használd ki a lehetőséget, csak kattints a gombra (nem kell feliratkoznod) és máris hozzáférsz a részletes bemutató videónkhoz, ahol ráadásul magyarul láthatod a funkciókat működés közben is. Mobilbarát Weboldal készítés saját kezűleg? Igen. Próbáld ki, és profitálj belőle.


 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: