Marketing Eszközök
Kérjük oszd meg a cikket

Tudtad, hogy a vevőid is törődésre vágynak?

A mai nap egy kulcsfontosságú dologról lesz szó, amely nélkülözhetetlen a folyamatos eladásokhoz. Egyre nehezebb elérni, hogy a vevők Téged válasszanak, hiszen szinte minden területen túlkínálat van. Ebben a helyzetben kell elérned, hogy a lehetséges vevő választása Rád essen.

Nagyon fontos a bizalom kialakítása, az emberek ott szeretnek jobban vásárolni, akikben már bíznak. Ha a vevőidben megvan a bizalom, akkor eltudod érni, hogy visszatérő vevőid legyenek, ami folyamatos bevételt jelent.

Néhány eszköz, amivel növelheted a bizalmat:

  • értékes tartalom (pdf, hang, videó - a versenytársadtól különbözz),
  • mintadarab,
  • egy azonnali megoldást nyújtó tartalom/eszköz,
  • ingyenes tanácsadás,
  • törődés (sokszor elég csak egy kis odafigyelés a másikra),
  • elérhetőség (telefon, chat szoftver)...

A heti kulcsszó: bizalom

A heti kérdése: Hogyan tudom elérni, hogy a vevőim bízzanak bennem?

Gondold végig, hogy milyen eszközök, lehetőségek jutnak most eszedbe. Ha valami beugrik, akkor rögtön írd le, ne minősítsd, csak gyűjtsd az ötleteket.

Tudtad, hogy már ingyenes lehetőségek is vannak, hogy a kapcsolatot tartsd az érdeklődőkkel? Erről egy korábbi cikkünkben is írtunk. Ingyenes live chat – smartsupp

 

Elmélet helyett gyakorlat: új marketing csatornák Neked!

Folyamatosan bővülő, konkrét gyakorlati tippekkel és magyarázatokkal,  eszközökkel segítünk neked, új marketing csatornáid kialakításában.  Kérd máris az ingyenes hozzáférésed a gombra kattintva.

Leave a Comment: