• You are here:
  • Home »

Amit mi használunk

Thrive-Content-Builder

Figyelem! Itt az értékesítési rendszerek Első Számú Eszköze 

Ha saját értékesítési rendszered segítségével szeretnéd eladni termékeid/szolgáltatásaid, akkor ez egyszerűen egy nélkülözhetetlen eszköz. Mi nagyon szeretjük használni, mert nagyon gyorsan, minőségi oldalakat tudunk készíteni vele. Egyszerű a használata, biztosak vagyunk benne, hogy neked is menni fog ha ezt választod.​

Egyre bővülő sablonkínálattal rendelkezik (jelenleg 122 db), aminek a segítségével egy gombnyomásra elkészítheted a saját oldalad. Ráadásul most már magyarul is elérhető a számodra is.

drag-and-drop-builder

Eszközök WordPress weboldalak készítéséhez

Három általunk is használt eszközt mutatunk itt be,  melyek lehetővé teszik, hogy weboldalaidat kompletten, gyorsan, könnyedén, saját magad is el tudd készíteni. 

Folyamatosan teszteljük az eszközöket, és csak az igazán jókat mutatjuk be, hogy neked egyre könnyebb legyen kiválasztani a számodra legmegfelelőbbet. Nézd meg ezeket a weboldalszerkesztőket, és ha valahol elakadnál keress minket bátran.

smartsupp

Kommunikálj a weboldaladon keresztül is!

Ugye téged is elérnek a látogatóid a kérdéseikkel? Nem? Ma már nélkülözhetetlen, hogy gyorsan elérhetővé válj. A Smartsupp segítségével weboldaladon keresztül közvetlenül kommunikálhatsz a látogatóiddal, így is építve a bizalmat feléd és feléjük is. Egy gyorsan megválaszolt kérdés eldöntheti, hogy nálad vásárol-e a látogató vagy továbbáll. 

A mi oldalunkon a baloldali alsó sarokban láthatod működés közben is. Az "Érdekel" gombra kattintva egy videó bemutatón is megnézheted.