Te is képes vagy arra, hogy 30 perc alatt megírd a blogbejegyzéseidet!

De lenne egy kérdésünk: Tudod,  hogy hogyan csináld meg?

 • Ha valóban 30 perc alatt szeretnéd megírni a bejegyzéseid szövegét, akkor igen csak megfogsz lepődni azon, amit most hallani fogsz:                   Lehet rövidebb is, mint 30 perc!
 • Ha kellő gyakorlatot szerzel, akár 20 perc is elég lesz ahhoz, hogy mindezt megvalósítsd.
 • Képzeld el azt az érzést, amikor reggel felkelsz és alig várod, hogy leülhess a géped elé, hogy megírhasd a napi bejegyzésed. Mert öröm lesz minden bejegyzés megírása! Nézzük, hogyan…

Nálad is előfordul, hogy így érzed magad szövegírás előtt?

Gondolj csak bele, hogy milyen lenne, ha  gyomorgörcs és halogatás helyett a vágyakozás fogna el mikor a szövegírásra gondolsz?

Ha rosszul érzed magad, hogy minden nap kellene írnod egy bejegyzést az oldaladra, teljesen megértelek, mert én is átéltem ezt a helyzetet.

Megszámlálhatatlanul sok alkalom volt az életemben, amikor csak halogattam a szövegírást. Féltem, hogy miről fogok írni. És, hogy valóban értékes lesz-e az olvasóim számára. Nagyon rossz érzés volt, amikor elkezdtem tologatni az időpontot: "...majd holnap megírom..." - Ismerős érzés neked is?

Számodra is elérkezhet az idő, hogy a reggeli ébredés után égő vágyat érzel, hogy leülhess és értéket adhass az olvasóidnak a bejegyzéseiden keresztül.

Ne fogadd el, hogy nehéz szöveget írni, mert van megoldás. Érdekel?

Egyszer csak megszületett a MEGOLDÁS

Eleinte számomra is sok problémát okozott, hogy nem tudtam, hogy milyen módszer mentén tudnám a legkönnyebben elkészíteni a bejegyzések szövegét. Sok gyakorlás és tesztelés után kialakult egy olyan formula, aminek a segítségével nagyon könnyen képes lettem arra, hogy gyorsan elkészítsem a blogbejegyzéseimet.

Minden, amit szükséges csinálni, csak annyi, hogy követed az általunk elkészített formulát. Csak kitöltöd a hiányzó részeket és már meg is születik a saját bejegyzésed. Jól hangzik, ugye?

Rendkívül jó érzés lesz, amikor 30 perc alatt is képes leszel megírni egy blogbejegyzést.

Ez a megoldás hozzásegít, hogy végre megszabadulj attól a nyomasztó érzéstől, ami a szövegírással jár. Amikor ott ülsz a gép előtt és nem tudod, hogy hol kezd és mit gépelj, mert éppen semmi sem jut az eszedbe.

Éveken át kerestem a módszert, ami segít abban, hogy gyorsan megtudjam írni a blogbejegyzéseimet. Kipróbáltam több szisztémát, folyamatosan kerestem, hogy tudom a leggyorsabban megoldani ezt a bennem zakatoló problémát. Aztán a folyamatos gyakorlás és tesztelés révén kifejlesztettem egy olyan módszert, amibe belekerült minden, ami egy jó blogbejegyzés megírásához szükség van.​ Ez a 4 lépéses formula.

4 lépéses formula röviden

Egy jó szöveg megírásához nélkülözhetetlen más szemszögből megnézni az eseményeket, ezért rögtön az elején  ráhangolódunk a témára. Holnapra kellene egy cikk, de még nincs ötleted? A második részben minden nélkülözhetetlen lépést megnézünk, hogy kész legyen a holnapi cikked. Végre elérkeztünk a szöveg megírásához, amit könnyedén tudsz majd elkészíteni a 4 lépéses formula segítségével. De a szövegírással még nem fejeztük be. A cél, hogy minél többen olvassák a cikked. Az utolsó részben végig nézzük, hogy tudod elérni, hogy kiakadjon az oldalad statisztikai mérőműszerének mutatója.

4 lépéses formula kicsit részletesebben

RÁHANGOLÓDÁS

Ha már az elején rágörcsölsz és nem tudod, hogy egyáltalán hogyan kezdj neki a szövegeid megírásának, akkor itt segítséget adunk, hogy kimozdulj ebből az állapotból, és elérd az ideális állapotot a bejegyzés megírásához.

Ráhangolódás

Veled is előfordult már, hogy többször is, rendre halogattad a bejegyzés megírását? Egy rendkívül hatékony gyakorlat segítségével száműzheted a halogatást az életedből.


Szeretnél olyan bejegyzést írni, amit valóban szívesen olvasnak a látogatóid? Ehhez nélkülözhetetlen egy olyan csúcsállapot, amikor könnyedén tudod megírni a szövegeid. Hogyan kerülj csúcsállapotba? Hát ez sem titkoljuk el előled.

ELŐKÉSZÜLET

Hol találhatok ötleteket? - Rengeteg ötlet hever a világban, ami mellett naponta elmegyünk. Egy ötlet mit sem ér, ha megvalósításra nem kerül. De észre is kell venni őket, utána jöhet a megvalósítás. Egy igazi ötletforrás csokorral készültünk, ami biztosítja számodra a témaötletek széles tárházát. Szinte kiapadhatatlanul.

Előkészület

Mit szólnál, ha olyan szövegeket lennél képes írni, amik a célpiacod szemében igazán értékesek, hasznosak? Olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyek megmutatják neked, hogy mire is keresnek a látogatóid.

SZÖVEGÍRÁS

Pontosan felépített struktúrát adunk segítségül, hogy gyorsan elkészíthesd bejegyzéseidet. Mindezt  megfűszereztük rengeteg olyan elemmel, ami sokkal átláthatóbbá és olvashatóbbá teszi a bejegyzésed. Az embereknek egyre kevesebb idejük van, emiatt nem szeretnek sok egybe függő szöveget olvasni, ha átláthatóbbá teszed a bejegyzéseidet, akkor a látogatói élményt is tudod fokozni. Ez azért jó neked, mert egyre több időt fognak az oldalaidon tölteni. A sok elolvasott bejegyzés hatására jelentősen fog növekedni a beléd vetett bizalmuk. Egyszerűen a hasznos információk miatt szeretni fogják az oldalad. A látogatók és a Google is.

Szövegírás sablon

Mivel nagyon fontos, ezért egy teljes külön rész szól arról, hogy pontosan mit kell tenned, hogy a szövegeid a Google-nak is megfeleljenek. Megmutatunk mindent, ami egy keresőoptimalizált bejegyzés elkészítéséhez kell. Ez segíteni fog abban hogy egyre több látogatód legyen a keresőből.

TOVÁBBI LÉPÉSEK

Szeretnéd, ha az elkészült bejegyzésed minél több emberhez jusson el? Van megoldás! Leleplezzük azokat a titkokat, amik eddig meggátolták a látogatottság növekedését. Megmutatjuk azokat, amik segítenek neked, hogy jelentősen növelni tudd az oldaladra látogatók számát. 

Weboldalad a téma

Benned is felmerültek már ezek a kérdések?

Hogyan fogok örömmel szöveget írni?

Mit kell tennem a halogatás elkerüléséhez?

Mit tehetek, ha nem megy az írás?

Mi érdekelheti a látogatóimat?

Hol találhatok ütős témákat?

Hogyan építsem fel a bejegyzéseim?

Mivel tehetem érdekessé a bejegyzéseim?

Mit kell tennem, hogy a google is szeresse a cikkeim?

Hogyan és honnan lesznek látogatóim?

Nekem való ez a program?

Igen, neked való,

 • ha azt szeretnéd, hogy örömmel tudd megírni a bejegyzéseidet,
 • ha fontos számodra, hogy hosszútávon ne kelljen hirdetésekért fizetni a google-nak,
 • ha nem akarsz órákat tölteni bejegyzéseid megírásával,

Kinek NEM való ez a program?

NEM neked való,

 • ha elegendő olvasód van a weboldalon,
 • ha neked mindegy mennyibe kerülnek a hirdetéseid,
 • ha azt gondolod, hogy a blog szükségtelen a vevőiddel való kapcsolatodhoz.

 A 4 lépéses formulával gyerekjáték lesz megírni a blogbejegyzéseidet

Ha neked problémát okoz a bejegyzések megírása. Vagy egyszerűen csak szeretnél gyorsabban eredményt elérni, akkor ez a 4 lépéses formula jelenleg a legjobb megoldás a célod elérésére. 

Végig fogsz menni vele a bejegyzés megírásának folyamatán végtelenül egyszerűen. Csak követned kell a lépéseket. Nem kell többé törnöd a fejed, hogy mit is csinálj és hogyan kezdj hozzá. Egyszerűen csak megcsinálod és kész. Gyötrelem helyett élvezet lesz egy bejegyzést megírni. Eszedbe jut egy ötlet és már írod is. Ha nem jut eszedbe, akkor pedig pillanatok alatt találsz egyet és mehet az írás. Enélkül sokkal lassabban fogsz haladni.

A könnyed blogírás titkát adjuk neked

Ha írtál már nehézkesen blogbejegyzést, vagy izzasztott már meg egy határidő, akkor ez egy neked való csomag. 

Mit szólnál hozzá, ha meg tudnád duplázni a minőségi blogbejegyzéseid számát? A Google úgy imádná a blogodat mint még sosem! Inkább vért izzadva csinálnád a bejegyzéseket, vagy mosolyogva könnyedén?  

Vágj bele és kérd a blogírás 4 lépéses formuláját most, hogy már holnaptól egyszerűbb és könnyedebb legyen az életed. Ha most megkaphatod a kulcsot a hatékonysághoz, miért várnál bármire is? Kattints, és használd ki az erejét!

Mennyibe kerül?

A blogbejegyzés írás anyaghoz most 9.700 Ft-ért juthatsz hozzá.

Kérd a blogbejegyzés csomagot, és légy az iparágad vezető bloggere!


Előnyök és hátrányok

Vajon előnyt jelent-e számodra, ha használod ezt az anyagot a blogbejegyzés írásánál? Összeszedtük neked a legfontosabb előnyöket és a hátrányokat is:

Előnyök

 • Számtalan téma, amiből ragyogó posztokat írhatsz. 
 • Nagyon fontos SEO tanácsokat kapsz, hogy minél előbbre kerülhess a Google-ban
 • Olcsóbban tudod hirdetni az így megírt bejegyzésedet, mint a korábbiakat eddig bármikor
 • Nem kell görcsölnöd rajta, hogy mit írj. 

Hátrányok

 • Nem halogathatsz egy bejegyzés írást, arra hivatkozva, hogy nincs témád.
 • Nem írhatsz többé semmitmondó, "töltelék" posztokat, mert cikinek fogod érezni még magad előtt is,
 • Nagyon figyelned kell arra, hogy mit írsz, mert olvasottabb leszel, mint valaha
 •  A konkurencia fel fog figyelni rád.